Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ya diyom eve limon ağacı mı diksem ama okudum falan limon çıkmıyomuş ondan aşılamak lazımmış turunç oluyomuş o , ne demekse artık ya şöle eve ağaç ( öle çam diil yuh ) yada güzel kokulu bişiler ekesim var, köşede dursun renk katsın eve izmir yer bu arada, öle kış da olmuyor pek böle süper kokulu şeyler olabilir ( ama uzun ömürlü ), yada böle limon falan düşündüm de ama o kadar ağaç yaptıktan sonra meyvesinden de yemeliyim ama bonzai falan olmasın ama süs olduğu kadar verimli falan da olmalı misal sinek kovalayıcı özelliği olsun meyve vermesin falan böle bi düşüncem var işte evde yada olmadı balkonda ( hadi kışın ev olur ) böle bişi lazım bana pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 böcek yok bu hikayede gardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 portakal çıkar, limonda çikar aslında git bi yerden misket limon fidesi bul onlar meyve verir ama yeşil minik sert limonlar verir lime deniyo heralde ama bahce olmadığı için saksıda olacağı için ağaçda meyve miktarıda meyvelerde güdük kalır ama limon yaprağı güzel kokar kolonyağı gibi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 balkonum yok :( o değilde, limon ne ya? daha düzgün birşey bul bence. Düzgünden kastım, evde fazla giden sebzelerin neyse onlardan dene. Olmadı karpuz ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 lavanta. bahar gelince ev muhteşem kokar :D kışın da nergis yetiştirebilirsin. bunlar süs oluyor mu bilmiyorum gerçi. ya da git glade falan ev parfümü al ne kasıyon sdfg. plastikten de bi süs çakarsın köşeye. oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Black_Hand said: balkonum yok :( o değilde, limon ne ya? daha düzgün birşey bul bence. Düzgünden kastım, evde fazla giden sebzelerin neyse onlardan dene. Olmadı karpuz ek limon görüntü sırf kavun karpuz mu ekcektik eve ohhhooo limon candır bu arada düşünsene salonda köşede şöle bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://img.memecenter.com/uploaded/aaeb8124feeae2fe650476b974c6877a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 lan klima mlima o kadar karbon üretiyoz arada işe yarayan bişi yapalım dedik , evde ağaç olmazmı olur işte bal gibi olur çam mı dikeceğidik eve alalala evde dikilen ağaçlarda var arkadaşlar dikin diktirin ben dikecem mesela ufaktan , sonra baktım büyüyo salarım bahçeye doğaya falan ohhhooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 fesleğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 iğde olur, yasemin olur, hanım eli olur yap bi aranjman, taze nanede olur basit hem fırt diye çıkar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yasmin olur bak koku falan da miss ya evde olanları souyorum ben bide izmir iklimi arkadaşlar yoksa elma da ekeriz sorun değil,3 gün sonra ölmesin ama derdimiz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bakarsan ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bende limon var. Dedem bahçesinden ayarlayıp, saksıda vermişti, şimdi yaklaşık 180cm civarı fln. Markette satılan limon gibi veriyor maşallah. Kışın içeriye, sıcak yere alıyorum. Yazın dışarda. Bu sene inşallah yeni bahçeye ekeceğim. Ayrıca kahve ağacım da var, senelerdir büyütüyorum, çoğaltıyorum. Meyve verince görüntü çok güzel oluyor, kiraz ağacı gibi :). Bizim evde çok çeşit var, benim özel ilgilendiklerim bunlar. Hiç biri öyle güzel koku fln vermiyor, anca gidip burnunu dayaman lazım yapraklarına. Görüntü güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 elmayla karpuz mesela ne kadar baksamda ütopik gözüküyor gözümde bakarsam bağ olur dii mi ? üzüm şarap olayına mı girsem direk ben saçmalamayın be üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: fesleğen Evet bak yazınca aklıma geldi. Sinek kovucu ve güzel koku veriyor. Bir kaç tane al, güzel bir saksıya ek, iyi bakarsan uzun süre gider bu yeşil kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 budur işte ya sinek kovucu mesela süper + limon falan demişsin, ya okudum ettim satılan normal limon fideler direk turunc diyorlar, ne aşılarsan o çıkıyormuş ama aşılamazsan direk normal turunç meyvesiz vs.. yakınlardaysan izmire ver bana fide falan hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 antepten fıstık anamurdan muz ağacı al bi dene, olmadı pamuk arası fasulye, nohut, mısır kombosu yaparsın ama pek güzel kokmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 muz değilde fıstık mantıklı bak isteyince kıçından mantıklı bişiler çıkabiliyomuş çalış çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 çok bereketlidir benim kıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 turunç ne mi ? turunçgillerin babası ekşi bir tadı vardır.tip olarak portakala çok benzer. portakal,limon,greyfurt vb turunç aşılanarak ortaya çıkmıştır. portakal bahçesinin güzeli bahçe yapılırken turunç dikilir bi zaman sonra portakal aşılanır.. 10 numara portakalı olur (ör : finike portakalı ) bu arada turunç reçeli yemeyen varsa mutlaka bulsun yesin muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 abi turunç ne demedik ki limon portakal ne ekersen ek turunç çıkıyor cünkü özü o dedik bide meyve vermiyormuş diye duydum ne kadar doğru onu çok iyi bilmiyorum vermesi içinde aşılamak vs lazımmış eve ekeceğimiz 2 saksıya o kadar beyin masriyafi yapamayacağımdan daha kolay ekince çıkan hazır ürünlere yöneldik sonuç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 turunç reçeli sendin aşkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 turunc meyve vermez olur mu ya reçeli bilem var çok da güzel olur bergamut da derler earl grey aroması hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ekince meyve alabiliyomusun olayı yoksa turunc da olur tunca da , aşılarsın onu bi güzel burcin olur burcu olur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 arı, böcek olmadan meyve alamazsın o ağaçtan alırsında 3 tane 2 tane falan, evde meyve olsun diye ağaç yetiştirceksen eğer güzel kafaymış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar