Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sagopa Kajmer

Thestral

Öne çıkan mesajlar

Saygılı olsa idin, ben beğenmiyorum herkesin kendi gorusudur diyip kapardın.yapılan bir emeğe igrenç deme hakkına sahip değilsin..
Daha fazla saptırma konuyu noktayı koy..
-------------------------
Sagopanın kaseti alan yok mu arkadaslar[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Rapi sevmedigimi ama herkesin birbirine saygılı olması gerektigni belirtmiştim. Bana iğrenç geliyor diyorum sen nasıl iğrenç dersin diyorsun. Önce sen insanların görüşlerine saygılı olmayı öğrenmekle başlıyabilirsin.

Anlamamış olabilirsin tekrar soyluyorum bana İğrenç geliyor demek; o emeğe karşı yapılan bir saygısızlık degıldır. Icınde Kufur icermesiylede alakası yoktur. Sadece Kötü anlamında iğrenç buldugumu belirtiyorum.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ya kingpin öle dedin ama o işin eğitimi filan alınıo..
Yani onun gibi bir ses tonunu zorlanmadan ve temiz bi şekilde çıkartmak çok bambaşka bi iştir ve zordur...
--
Nese topicin konusunda allak bullak etmiyim..
Öle şte : )[signature][hline]And my heart slowly dies
It gets lonely and cold
She put a hole, through my kevlar soul

---
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creus, 15 Ekim 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
ya kingpin öle dedin ama o işin eğitimi filan alınıo..
Yani onun gibi bir ses tonunu zorlanmadan ve temiz bi şekilde çıkartmak çok bambaşka bi iştir ve zordur...
--
Nese topicin konusunda allak bullak etmiyim..
Öle şte : )

böğürmek için eğitim alan adamdan şüphe duyarım :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle demeyin çok iyi rapciler var.Biri gidiyo mesela ismail yk salak salak konusuyo sarkıda rap yaptığını zannediyo yok benim beyendiğimi beyenmez cart curt ama ceza sarkılarında toplumun sorununuda ortaya koyuyor ve nefret-istanbul u dinledikten sonra sevmeye basladım zaten[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Guildmaster Of Black Dragons
Sosyal ağlarda paylaş

Sagopa:
İlham perileri yorgun elleri ve miskin armağan düşüncemin yanİnda bir emanetin bu bedeli, zor
yİllarİm bir yetki verdi etki tepki oldu, kendimin hudutlarİnda bir çiçektim ordum, onca tarla doldum
bir şafaktİm askerin duvarda yİrttİğİ bir takvim yaprağİnda geri kalan umut rakamlar oldum
istediğim yerdeyim bir iki dakika verin bu adama konuşamaz, dilim tutuldu

Fincan kahvem hatrİna saydİm, bir yudumluk aşkİm deli sarhoş
Komplo ordularİn gardiyanlarİ, neyim var ki raptan gari[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bahçemiz var;
Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl.
Bir tarafta gökkusagi, öbür tarafsa çöl.
Sınırda kalmışlardanız biz.
Hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız;
Sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde.
Çölde kazanilan zaferler;
Hepsi kanla yazilir.
Ahmak olmasaydın insan;
Tüm zaferler dostça kazanilirdi.
Her gün dogumun hergün batimina,
Her geceden gündüze işlenen bir suç var.
Her bir yerde bahçemiz var
Cümleler de ol deva diye dua ederdi günde bin defa
Fayda yok! Bu çok fena...
Çare yok! Bu bir bela...
Sanki yoktu basta...
Hepsi kalsın...
Alemimde Sagopa ve Ceza,
Rap için bir pranga...

sagopa söylemeden önce cezanın sözleri...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 16 Ekim 2004 14:21 tarihinde demiş ki:
Asla anlayamazsın onda uyduruk sözler bırak senin içinde hep uyduruk olarak kalsın. Sendaha hard şeyler yaz uyduruk olmayan.

OK bap
Tapıyorus sagoba ya SAGOpa Bisi diskoya gotur woehloeaouhu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 13 Mayıs 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
Rapdeki kadar guzel sozleri ve anlamlı konuları ben başka muzikte bulamadım..

ee çok aradın mı ?
said:
BoDrUmLu, 14 Mayıs 2004 22:33 tarihinde demiş ki:
O adamlar 3 dil biliyorlar en az..
Almanca ve ingilizce de rap soyleyebiliyorlar..
Hatta sirhot japonca bile soylemişti..
Siz yapabilecek misiniz ?

ee lol be bunu da görünce dayanamadım ama.
peki pls bab kenk.
yani 3-5 dil bilen illa rap mi soyler,peki barış manço 7 dil biliyordu diye hatırlıyorum,hangi rapci bilio hadi bakalım?
çok dil bilmeyle ne alakası var.
bu arada bikaç kişi rap iyidir rap şöyle iyidir ws. diyip,sonra "biz sewmiyoruz kardeşim" denmesini kabullenemiyorlar bi türlü anlayamadım. seven sever sevmeyen sevmez neyin propagandasını yapıyosunuz ki ?
yani rap iğrenç diyenler gelip de metal dinleyin rock dinleyin şöyle güzel böyle güzel diye savunma ihtiyacı hissetmiolar niye hiç düşündünüz mü ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

hı,rapçilerin çoğu almanca bilir zaten türkiyede,almancı çünkü hepsi.ordan özenip gelip burda para yapmaya çalışıolar.
kültürümüzle alakası yok bi kere uzaktan yakından.
sewilmemesi doğal.hafif batı müziği,rock gibi müzik türleri ise niye bilmem ama kulağa daha hoş geliyor genelde.bi ceza, sagopa dinleyip kafamı mikiceğime rolling stones dinlemeyi tercih ederim ben de.
ve bu rapte küfür olup olmamasıyla ilgili değil kesinlikle.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 16 Ekim 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
hı,rapçilerin çoğu almanca bilir zaten türkiyede,almancı çünkü hepsi.ordan özenip gelip burda para yapmaya çalışıolar.
kültürümüzle alakası yok bi kere uzaktan yakından.
sewilmemesi doğal.hafif batı müziği,rock gibi müzik türleri ise niye bilmem ama kulağa daha hoş geliyor genelde.bi ceza, sagopa dinleyip kafamı mikiceğime rolling stones dinlemeyi tercih ederim ben de.
ve bu rapte küfür olup olmamasıyla ilgili değil kesinlikle.

eh başka söze gerek bırakmamış arkadaş
+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...