Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 arkadaşlar ataşehir civarında bu işlemci ekran kartı fanlarını söküp takmakta uzman,işi bilen bi montaj yeri var mı ? dediğim gibi yaptığı işten bilen adamlar lazım,overclock fanı var mı diye sorduğumda bizde o marka yok demesin yani(başıma geldide) önerisi olan tavsiye edebileceği olan varsa çok sevinirim
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sırf sökme takma diyorsan veriyim benim evin adresini ev arkadaşım yapar ne istiyorsan
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kendin yaparsin onu ya, yapicagin is vida sokmek. sonra macunu temizleyip yenisini surucen, geri takican.
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abi overclock fanı falan alıcam,komple anakart sökülüp takılacakmış falan,bide hiç fan takmadım açıkcası,hani hakikaten bu işi yapmış güvenilir adam buluyim istiyorum. hdd,işlemci,ekran kartı,kasa fanı şeklinde 4 tane fan takılacak işlemci ekran kartı hdd kasa şeklinde de bi zorluk sıralaması var
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abi aç youtube dan 2-3 video izle forumlardan 3-5 bişey oku yaparsın ya hadron çarpıştırıcısı inşaa etmeyeceksin sonuçta
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 OC fanı derken sogutucu takıcaksın sanırım ? hani sadece fan olunca sogutucunda vardır, e sadece fanı sökmek içinde anakartı sökmek gerekmiyor sanırım komple sogutucuyu söküp yeni sogutucu takıcaksın ancak ozaman anakart çıkartılır.
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aynen soğutucu takıcam ya video izle bilmem ne yapla olur mu abi dağıtsam sora toplayamasam nolcak
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sandığın kadar zor bişey değil ya sök-tak başka bişey yok
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kendin yapacaksın, sana burdan yardım yok! yap ulean!
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Sen fanlarını al, ben yardımcı olmaya çalışırım da ataşehirin neresindesin?
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 residenceların yaşam tarzınıda hiç sevmiyorum:S savaş çıksa ellerinde kadehlerle havuz içinde ''ahahahaha savaş çıkmış ade oop''diyerek purolarını çekebilecek insanları gördüm pöf
Öne çıkan mesajlar