Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 arkadaşlar ataşehir civarında bu işlemci ekran kartı fanlarını söküp takmakta uzman,işi bilen bi montaj yeri var mı ? dediğim gibi yaptığı işten bilen adamlar lazım,overclock fanı var mı diye sorduğumda bizde o marka yok demesin yani(başıma geldide) önerisi olan tavsiye edebileceği olan varsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sırf sökme takma diyorsan veriyim benim evin adresini ev arkadaşım yapar ne istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kendin yaparsin onu ya, yapicagin is vida sokmek. sonra macunu temizleyip yenisini surucen, geri takican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abi overclock fanı falan alıcam,komple anakart sökülüp takılacakmış falan,bide hiç fan takmadım açıkcası,hani hakikaten bu işi yapmış güvenilir adam buluyim istiyorum. hdd,işlemci,ekran kartı,kasa fanı şeklinde 4 tane fan takılacak işlemci ekran kartı hdd kasa şeklinde de bi zorluk sıralaması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abi aç youtube dan 2-3 video izle forumlardan 3-5 bişey oku yaparsın ya hadron çarpıştırıcısı inşaa etmeyeceksin sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 OC fanı derken sogutucu takıcaksın sanırım ? hani sadece fan olunca sogutucunda vardır, e sadece fanı sökmek içinde anakartı sökmek gerekmiyor sanırım komple sogutucuyu söküp yeni sogutucu takıcaksın ancak ozaman anakart çıkartılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aynen soğutucu takıcam ya video izle bilmem ne yapla olur mu abi dağıtsam sora toplayamasam nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kasayı yan yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sandığın kadar zor bişey değil ya sök-tak başka bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kendin yapacaksın, sana burdan yardım yok! yap ulean! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Sen fanlarını al, ben yardımcı olmaya çalışırım da ataşehirin neresindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ağaoğlu Myhome Residence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 residenceların yaşam tarzınıda hiç sevmiyorum:S savaş çıksa ellerinde kadehlerle havuz içinde ''ahahahaha savaş çıkmış ade oop''diyerek purolarını çekebilecek insanları gördüm pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 format at kendine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar