Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamworld 2012


saplashaman

Öne çıkan mesajlar

Oyunun bence patladığı yok. Eski oyuncuların cogunu yeniden minilerde görmeye başladım son patchten sonra( hoc). Oyun grafik olarak piyasadaki online oyunları geçtim , single player olan oyunların cogundan bile daha iyi grafiklere sahip ( gtx 580 herkeste yok ondan farkına varamıyorlar mlsf)

Oyunda class lar arası dengesizlik su anda yok. Hiçbir zamanda abartildigi kadar olmadı. Millet charini kasıp gidip pvp yapmayı öğrenmeden gidip yeni char kasıyor. Kendi charini tanımak neyi nerde yapacagını bilmek onemli olan. Ben 3 yıldır bs ile oynuyorum hala yeni öğrendiğim püf noktalar oluyor. Class a b.k atan oyuncular bana classini yazsın ben bizzat server be oyuncu ismi vereyim gidip izlesinler o adamların duellerini. Conq ezik derler fury-hyen, dt-crom-chassd, barbar-fury-chigo, hox-crom-pyscodeelic, sin-viik-crom vs vs izleyin. Ama su bir gercek iyi pvp çi olmak icin pve yi yapmak şart.. ve tabiki her class arası mükemmel denge beklememeli kimse..lakin itemi olan ve karakterini gercekten iyi bilen oyuncu aşağıdaki frp ilkelerinden olan kuralıda dinlemez.

Rogue>caster(mage, priest), caster>soldier,soldier> rogue


2012 yılında crafting ve pvp alanlarında ciddi düzenlemeler geliyor.daha cok Epic item craft etme, armorlara ve silahlara gem slot eklemek vb.

Conanin su anda yasamış olduğu en Buyuk sorun lag durumudur. Gerisi Fasa fiso..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...