Scphelp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Arkadaşlar player vendora duvar atıyorlar. ondan sonra 10dk bekliyorlar geliyorlar hasila yazıp bug yapıyorlar her hasıla yazışta 7500gp para veriyor bunu nasıl engelleyebilirim sağolun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 vallaha insan bu kadar mı usengec olurya!!!!!! kardesım guzel kardesım uste arma butonu koymuslar ne dıye bı forumda fazlalık olsun dıyemı gıt bı araya[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Kimbilir hangi shard'in "Owner"(!)'dir da fake acc ile yardim istiyor demeyecegim, tutuyorum kendimi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenixAlfa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hasıla komutu iptal et:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bunu çok basit engellersin scp açtıgında trigger ların birtinde ON=@DCLICK te spawn tan çıkan vendoru tekrar spawnna alma satırları şuanda aklımda degil nese aynı şekilde o satırları ON=@CLICK ve ON=Hasilat a da eklersen problemi çözmüş olursun dahada anlamadıysan [email protected] msn adresim[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu arada dalgınlıktan spawn yazmışım ne spawnnı Tame olucak :D (30 dk geçtigi için msg yi degiştiremedim)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bak kardeşim sana 2 uyarı 1 aram yap 2 hasilat komutunu kaldır onun yerine oN=@Dclick e bi dialog la almasını sağla yada On=@Environcage mi ne bu tür taglarla On=@Dclickteki gibi tekrar tame e girmesini sağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 on=@envrionchange if (&statf_War) flags food 999 endif Ben Duvar Atmalarini Engelliyerek Yaptim Tabiki Pazar Alaninda idi evler , Ama Onun Sebebine Bakamdim Sana Soyle Bir Tavsiye Bi tane hayvan saldirt vendorun uzerine war durumuna gecsin eger gene hasila yazinca oluosa yukardaki ise yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar