EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 2 yıldır tatile çıkamıyorum. bu haziran 1 hafta bir kaçamak yapacağım ege veya akdenize. nereyi ve hangi oteli önerirsiniz. 1 hafta için 2.500 lira ayırdım 2 kişi. tavsiyeler tavsiyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 az ayırmışsın yarım pansiyon otelde kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 erken rezervasyon yaptırırsan çok iyi otellerde yer bulabilirsin tabi dönem olarak şubatın sonuyla martı beklemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 günlük 178lira ediyor adam başı bu paraya yol+yemek+yatak hımm önceden herşey dahıllerden bırıne kayıt yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kibrisa git otel ucak bedava gelsin o parayida kumarhanede ye kazan veya kaybet yinede win win olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ben o Kıbrıs olayını yıllardır çözemedim. Belli bir taahhüt karşılığı mı oluyor nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kumar turlari var otellerin konusup rezervasyon yapiyosun havaalaninda seni karsiliolar alip goturuolar otel ucak bedavaya geliyo tek yaptigin oynamak oluo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Aluriel said: kaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 antalyadan başla sahilden koy koy gezerek fethiyeye kadar git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar