Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kitap nasıl

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar zaman çarkı serisini okuyan var mı varsa nasıl bir seri olduğunu bana anlatabilecek misiniz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin

[Bu mesaj Dingaer tarafından 13 Ekim 2004 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya okuması problem değil güzel diyorsanız alıcam herhalde çok sağolun arkadaşlar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

wizards'ın wheel of time campaign settingi var.
bi incele derim. core rulebook'unu çeşitli p2p programlarıyla indirebilirsin. en azından olayın teması hakkında falan biraz bilgin olur. hoşuna giderse alırsın.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

benim uzun zamandır okudugum en guzel kitap...
karakterler kahraman olmayı anında kabul etmiyolar yani diger kitaplarda sanki her sabah kahraman olmuslar gıbı davranıolar ama robert amca karakterleri baya bi guzel yapmıs sureklı ben kahraman olamam dunyanın kaderi bana baglı olamaz ben koylunun bırıyım modunda takılıolar...kesinlikle okunması gerek bence...[signature][hline]Est sularus Oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Kisiden kisiye degisiyor dingaer, ben okuma diyorum ama baskasi oku diyor.Bu arada bilgin olsun seri'de her kitap 800-1000 sayfa arasi degisiyor.Her kitap da 25 milyon TL civarinda sanirim.10 kitabi da okumak istersen cuzdanin icinde kulfetli olacaktir. Ben tekrar degmez diyorum, bu kitaplarin benzerini bulabilirsin. Ayrica okumakta karar kilarsan kesinlikle campaing settinglere bakma ciddi spoiler'ler gorebilirsin,zevki kacar.
Illa fantazi kitap okumak istiyorsan Roger Zelazny oku derim,guzel bi baslangic olur.Sanirim turkce kitaplari da var ,hatta yanlis hatirlamiyorsam Chronicles Of Amber'in tamamini turkce'ye cevirmislerdi.BU seri de 10 kitap ama ilk 5 kitabini oku derim.Aslinda cok baba fantazi yazarlar var ama turkce'ye cok az kitaplari cevriliyor,insanlarda haliyle David Eddings,Salvatore gibi yazarlarla idare etmek durumunda kaliyorlar.
Herhang bi yerde su yazarlarin kitabini gorursen gozlerin kapali alabilirsin bence;
Roger Zelazny,
China Mieville,
Michael Morgan,
Neil Stephenson,
Alfred Bester,
Gene Wolfe,
Micheal Moorcock (Elric Saga Serisi Turkce'ye cevriliyordu)
Ursula K. Le Guin
Richard Matheson,
Ray Bradbury,
Fred Saberhagen

[Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 16 Ekim 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 16 Ekim 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ilginiz için teşekkür ederim herhalde önümüzdeki hafta sonu tüyaptan alıcam seti bir arkadaşımla beraber robert jordan da geliyomuş imzalatırım bi de babalar gibi kitabı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...