Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Account Sistemi!

Pingu

Öne çıkan mesajlar

Galiba bundan 2 ay önce yazmıştım. 55i için kullanabileceğim bir asp account sistemi gerekiyor. Coder in sitesindekileri çektim ama onların içinden cgi çıktı. Çalışmadı...
Asp ile çalışan düzgün bir account sistemi gerekiyor.

Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

(* birde bu uyelik sistemi nasıl çalışıyor? Adam üye olduğunda bilgiler c:sphere..... a mı gidiyor? yani siteyle sunucu aynı makinede mi olacak? )[signature][hline]EXILE PLAYER
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer php yapmazsan siteni shardına üye olanın aynı zamanda sitene üye olması çok zor. Anca aspx/asp.net felan olabilir ona da ne gerek var yani asp yapacaksan zaten sitenin ayrı shardın ayrı üyelik sistemi olacaktır.

buradan indirebilirsin hiç de fena olmayan gelişmiş bir sistem bunun içindeki database dosyasını açarsan zaten görürsün ne girmen gerektiğini. Burada açıklaması çok zor olur asp arıyorsan yukarıda belirttiğim yerden indir ve araştır biraz. .orl uzantılı bir database dosyası var onu ms access ile açıp kendi bilgilerine göre değiştireceksin sanırım bunda.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok
ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca.
Sosyal ağlarda paylaş

php isteyen varsa (oyun ve web aynı hostta ise) çalışır vaziyette arkadaşımın yazdığı var isteyen olursa verebilirim. üzerinde oynayıp değiştirebilirseniz o ayrı tabi bu arada yazan ark tehlif hakkı istermi onu bilmem :-)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Sosyal ağlarda paylaş

Account sistemini dışarıdan talep etmek ne kadarr dogrudur bilemem ama site ile entegre çalışan bir sistem yazmak istiyorsan yani forum vs hepsine kayıt olacak ise vatandaşlarımız o zaman biraz araştırma yapıp forumların kurucularına başvurabilirsin ki kesinlikle yardım esirgemiyorlar :) illaki hazır istiyorum diyorsan Script Sharing Adresinden library search bölümüne account yazarsan yaklaşık 10 a yakın account sistemi bulabilirsin..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

account sistemi bidolu buldum ama çalıştıramadım kimisi cgi çıktı kimi php. bu online24spfull mü ne onu çektim o asp onuda yapamadım ayarları yaptım vs ama. forum ayrı olacak zatem[signature][hline]EXILE PLAYER

he birde scriptsharing e zaten her zaman giriyorum ama script olduu için hiç bakmadım account a :D

[Bu mesaj Aradhell tarafından 17 Ekim 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...