Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 takımı bırakan Dragon ustasından ders alıcak. Adeta bir kung fu filmi! http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=308819 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 dragon fena eziyo. slayers dragonu kovduğuna pişman olacak gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben ne zaman görsem eu'da ladder kasıyor dragon. atarlar tabii takımdan, eu ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kovmadı zaten kendisi cıktı. koresiz bi takımdan oynamak istiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 @cüce kovdular drgaonu :D @huun EUya hiç girmiyor, NA da 50 tane hesabı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 nie kovdular ya dragonu cok showmenlik yapio die mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Dragon cok seker adam ya. Ben olsam kovmam. Tamam bi emperor değil o ayrı da. Yane comic relief işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mortis said: nie kovdular ya dragonu cok showmenlik yapio die mi bilmiyorum ama önce slayers sayfasından duyuruldu sonra da eslde sebep yazmayan bi yazı oldu "slayers dragonla yollarını ayırdı filan diye". o günlerde dragonun keyfi yerinde değildi, streamlerde çok bariz anlaşılıyodu. ben de kovuldu diye yorumladım :D yanılıyo olabilirim olmaya da bilirim garantisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar