tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 evet arkadaşlar. 1+1 ufak tefek yalnız yaşadığım öğrenci evime bir köpek almak istiyorum. ev ufak, köpek nerede yaşayacak? evin içine sıçarsa ne bok yicem? balkon var, balkonda dursa olur mu? ne tarz bir şey alayım, ufak tefek bir şey olsa iyi olur, at gibi köpek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 balkonda dururmu ya köpek kafayı mı yedin? adam gibi evde bakmayacaksan alma hiç. günde 2 kere dışarı çıkarırsan eve falan sıçmaz zaten merak etme. almadan önce iyi düşün, 2 gün sonra sıkılıp vazgeçeceksen hiç alma daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bence de hiç alma öğrenci evinde olacak iş değil. balık falan al. hatta ahtapot besle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ben de aynısını düşünüyorum bi tane orta boylarda bi köpek almayı yurtdışındayım arkadasla eve çıkıcaz yakında oraya alıcam 2 oda gibi bişeyler olucak. park çayır çimen var bol bol gezdiririm üşenmem severim de. sıkıntı türkiyeye dönüşlerim hayvana yazık olur mu uçakta 3 saat git 3 saat gel arada sırada da olsa bi de günün 5-6 saati okulda olucam sıkılır mı hayvan? eğitimini nası yaparım filan emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 balık olmaz ya. kedi mi düşünsem acaba yılan besleyenlerin soğukkanlılığına hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Kocaman bir HAYIR diyorum sana! Sakın sakın sakın. Yazık günah yavruya. Öğrenci evi ve köpek kesinlikle birbirinden uzak durmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 niye ya besleyen besliyor gayet ama bence sen kedi köpek alma yine de ahtapot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sinirleniyorum böyle tiplere bakamıcagın belli.git kuş al balık al eve sıçsa napıcam balkonda mı baksam falan demenden belli bakamıcagın ufacık evde kendin zor sığıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 red, herhangi bir hayvan severler derneğinin başkanlığını mı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hayır, bilinçli bir insan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tek yaşıyorsun.hayvan bütün gün ufacık evde yalnız kalacak bunun dernekle bir alakası yok.kediler yine bi nevi ama köpek ciddi bir sorumluluk istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 babaannemin kedisi var çok güzel, ismi arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Red said: tek yaşıyorsun.hayvan bütün gün ufacık evde yalnız kalacak bunun dernekle bir alakası yok.kediler yine bi nevi ama köpek ciddi bir sorumluluk istiyoraslında pek fazla yalnız kalmaz. benim okul ikinci öğretim ve taş çatlasa 4 saat sürüyor dersler. ki evim de okula 50 metre uzaklıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 günde 2 kere gezdirmeye çıkarman lazım. çişini falan da yapacak işte o aralar. bi sabah bi akşam çıkarırsın en güzeli. balkon olayını da unut. olmaz balkonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 evet balkon sakat zaten, mantık hatası var benim balkonda. 2 penceresi var kapısı yok. balkona çıkma gereği duymuyorum ama eğer duyarsam pencereden çıkmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 jack russell terrier (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 komşunun balkonu yani ora bi nevi asdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bilemiyorum artık. odanın bir tanesine de sürgülü kapı yapmışlar, sadece dışardan açılıp kapanıyor. içerden açarken parmağını araya sıkıştırıp itmen gerekiyor falan. çok garip bir ev ve ben 400 lira ödüyorum aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 maddi yükü de az olmaz mamasıydı, vitaminiydi şusuydu derken ayda 150-200tl yük olur. hastalanırsa daha beter. sgk'sı yok hayvanın çok para gider. "öğrenci" bütçeni ne derece sarsar bilemem tabi. öğrenci var öğrenci var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 aylık 200 lira fazladan girecekse köpek eksik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 evi hallettin hadi mama parası aşısı karşılayabilcen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 balık al yanına bi şişe rakı roka moka süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ev falan problem değil de, köpek için fazladan 200 lira yollamaz bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 adamın köpek sevgisi parayı duyana kadarmış sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 her şey para abi, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar