Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Demin fx5200 aldim ve dikkatimi kartin uzerinde fan olmamasi cekti.. bu kartlarda farkli bir sistem mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 fan taktırsan iyi olur bndede fx 5200 var ama onda fan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hmm.. yani taktirmam gerekiyor muuu??? ben onu farkli bir sogutma sistemi diye dusunmustum.. :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Leadtek 'in di mi ? Ben de de fan yoktu, e adamlar herhalde bişi biliorlar demiştim, sonradan bir baktım ki cayır cayır yanıyor kart :) Sonra fan aldım, bozuldu, şimdi eski bir Diamond karttan fanı söktüm buna yapıştırdım, mis gibi çalışıyor :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bence direk geri götür. başka marka al.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Leadtek degil.. MSI FX5200-T128 modelini aldim.. yanliz simdi arastirdim su sayfayi buldum.. Burada fansiz yaziyor ama o metalik yer gereginden fazla isiniyor su anda.. Valla korkudan oyun acamiyorum iyimi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: UnKnownTR, 13 Ekim 2004 19:13 tarihinde demiş ki: Valla korkudan oyun acamiyorum iyimi :-P :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya abart madan oynayı ver bi süre çözüm bulana kadar[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: YSidiousY, 13 Ekim 2004 21:20 tarihinde demiş ki: ya abart madan oynayı ver bi süre çözüm bulana kadar insan bi yeni parça alınca sabırsızlıktan çatlar elindeolmaz :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bende g4 mx440 almıştım MSI marka fanı yoktu.Hiç bir sorun yaşamamıştım.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 o metal parça dediğin heatsink dir. o tek başına ekran kartını koruyamaz...bi fan edin bence[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 peki onerebileceginiz fiyati uygun bir fan var mi kartima gore? link falan verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: UnKnownTR, 13 Ekim 2004 22:12 tarihinde demiş ki: peki onerebileceginiz fiyati uygun bir fan var mi kartima gore? link falan verebilirmisiniz? eğer yakın isen Yazıcıoğlu işhanı alt kata bakmanı tavsiye ederim çok çeşitli fanlar var fiyatlarıda değişken sanırım 5 dolar gibi rakamlardan başlıyorlar fanlar kalitelerine göre birde sakın unutma (eğer mümkün ise tabi) Fan almaya gideceğin zaman yanına ekran kartını almayı unutma yeni aldığın fan heatsink e oturmayabilir onu deneyerek alırsan sorun çıkmaz.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bende aynı karttan aldım, geçen günlerde, günde 20 saat oynamadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yine de fan takmakta fayda var :D[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kesinlikl fansiz olacak gibi degil cunku cok acayip isiniyor!birde oyun acsam alev alir heralde.. bu aksam eve giderken birkac bilgisayarciya bakicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 onların üstünde pasif soğutucu oluyor ama genelde yetersiz kalıyor. en iyisi bi fan almak. fiyatları 5-10 mil. arası.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya bulamadim bir turlu fan izmirde! boyle ekran karti sogutuculari/ fanlari staan bir yer bilen var mi izmirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 madem soğutması yetersiz kalacak niye fansız satıyorlar ki? iyi oldu öğrendiğim yakında benim de dandik bi kart almam gerekebilir, dikkat edeyim fan olayına.[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben leadtek fx 5700 aldım ıcınde fan wardı yane olması lazım fansız ekran kartı mı olur (([signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: UnKnownTR, 13 Ekim 2004 19:13 tarihinde demiş ki: MSI FX5200-T128 modelini aldim.. yanliz simdi arastirdim su sayfayi buldum.. Burada fansiz yaziyor ama o metalik yer gereginden fazla isiniyor su anda.. ... iste bal gibi de oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: mexinth, 14 Ekim 2004 12:28 tarihinde demiş ki: bende aynı karttan aldım, geçen günlerde, günde 20 saat oynamadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. valla bende aldım yazın ortasında.. ekran önce bi arada teklemeye başlıyo (böyle yarım saniyelik bi deniz dalgası geçmiş gibi oluyor) sonra biras daha acık tutarsan ,sigara kullanımın yüksekse ve odanın her tarafı kapalı ise ekran kartıbi güzel kitleni veriyor... kasa acık artık her ne kadar toz düşmanı olsamda (kasa içinde). fan takma rehberimiz varmı buralarda bizim?[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya fan takmak oyle zor bisey degil ancak uyumlu fan bulamiyorum.. nereye gittiysem eski ekran kartimin ustune duran kucuk fanlardan veriyorlar.. pehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 MSI Turkiye Distributoru olan "Multimedya" isimli firmaya mail attim ve aldigim cevap mailini buraya yazmak istedim.. said: Merhaba ; Bahsi geçen ürününüz " MSI FX5200-T128 "in Türkiye için ithal edilmiş iki farklı yapıdaki şeklini bulabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi yani "MS-8907" işlemcinin fan ile soğutulması tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modeli, İkincisi yani "MS-8911" ise işlemcinin aliminyum malzeme ile (bu malzeme altın sarısı,mavı yeşil veya siyahda olabilir) soğutma tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modelidir.Bu iki yapının birbirinden performans,çözünürlük ve yazılımsal olarak hiçbir farkı bulunmamaktadır.Bilgisayarınızın uzun süre çalışması yada hiç kapanmadan çalışması ve kartınızın fansız olması teknik olarak bir problem yaratmaz. Ekran kartınıza dışarıdan müdahale etmeyiniz aksi taktirde garanti dışı kalacaktır.Kartınızı daha fazla soğutmak istiyorsanız (ki buna hiç gerek yok) kasanıza takacağınız fazladan fanlarla sağlayabilirsiniz. İki kartın fiziksellik hariç birbirinden farkı yoktur. Bilginize [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 15 Ekim 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 2. karttaki durum pasif sogutma bir gpu için komik ... kesinlikle fan olmalı uzerinde ... kasanın fanı kesinlikle yetmez ekran kartını sogutmaya ... sacma sacma komik ... 2 hafta içinde 9550 alacam fanı olacak ektra ramler içinde heatsink alacam ... adamların yaptıgı ayıptır bence ama bir kart alırken kartın ne olduguna bir bakın yaw altında üstünde ne var ... ayrıyetten kart garantili ise yanmasından pek korkmayın siz normal bir şekilde kullanın eger her hangi bir problemde kıç altına gitmeyeceginize inandıgınız bir firma ile calısıyorsanız ... eger memnun degilsenizde durumunuzu anlatın kartı aldıgınız yere bu kartta fan yok kutusundan cıkmadı modelı boyle olabılır ama bu kart ısınıyor gıbılerınden ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar