Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldigim fx5200 hakkinda bir soru..

Core

Öne çıkan mesajlar

Leadtek 'in di mi ? Ben de de fan yoktu, e adamlar herhalde bişi biliorlar demiştim, sonradan bir baktım ki cayır cayır yanıyor kart :)

Sonra fan aldım, bozuldu, şimdi eski bir Diamond karttan fanı söktüm buna yapıştırdım, mis gibi çalışıyor :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 13 Ekim 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
peki onerebileceginiz fiyati uygun bir fan var mi kartima gore?
link falan verebilirmisiniz?

eğer yakın isen Yazıcıoğlu işhanı alt kata bakmanı tavsiye ederim çok çeşitli fanlar var fiyatlarıda değişken
sanırım 5 dolar gibi rakamlardan başlıyorlar fanlar kalitelerine göre

birde sakın unutma (eğer mümkün ise tabi) Fan almaya gideceğin zaman yanına ekran kartını almayı unutma
yeni aldığın fan heatsink e oturmayabilir onu deneyerek alırsan sorun çıkmaz.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

ben leadtek fx 5700 aldım ıcınde fan wardı yane olması lazım fansız ekran kartı mı olur (([signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 14 Ekim 2004 12:28 tarihinde demiş ki:
bende aynı karttan aldım, geçen günlerde,
günde 20 saat oynamadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum.

valla bende aldım yazın ortasında.. ekran önce bi arada teklemeye başlıyo (böyle yarım saniyelik bi deniz dalgası geçmiş gibi oluyor) sonra biras daha acık tutarsan ,sigara kullanımın yüksekse ve odanın her tarafı kapalı ise ekran kartıbi güzel kitleni veriyor... kasa acık artık her ne kadar toz düşmanı olsamda (kasa içinde). fan takma rehberimiz varmı buralarda bizim?[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task
Its full of pain , To sacrifice the only son
Sosyal ağlarda paylaş

MSI Turkiye Distributoru olan "Multimedya" isimli firmaya mail attim ve aldigim cevap mailini buraya yazmak istedim..

said:
Merhaba ;

Bahsi geçen ürününüz " MSI FX5200-T128 "in Türkiye için ithal edilmiş iki farklı yapıdaki şeklini bulabilirsiniz.

Bunlardan bir tanesi yani "MS-8907" işlemcinin fan ile soğutulması tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modeli,

İkincisi yani "MS-8911" ise işlemcinin aliminyum malzeme ile (bu malzeme altın sarısı,mavı yeşil veya siyahda olabilir) soğutma tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modelidir.Bu iki yapının birbirinden performans,çözünürlük ve yazılımsal olarak hiçbir farkı bulunmamaktadır.Bilgisayarınızın uzun süre çalışması yada hiç kapanmadan çalışması ve kartınızın fansız olması teknik olarak bir problem yaratmaz. Ekran kartınıza dışarıdan müdahale etmeyiniz aksi taktirde garanti dışı kalacaktır.Kartınızı daha fazla soğutmak istiyorsanız (ki buna hiç gerek yok) kasanıza takacağınız fazladan fanlarla sağlayabilirsiniz.

İki kartın fiziksellik hariç birbirinden farkı yoktur.

Bilginize

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 15 Ekim 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2. karttaki durum pasif sogutma bir gpu için komik ...
kesinlikle fan olmalı uzerinde ...
kasanın fanı kesinlikle yetmez ekran kartını sogutmaya ...
sacma sacma komik ...
2 hafta içinde 9550 alacam fanı olacak ektra ramler içinde heatsink alacam ...
adamların yaptıgı ayıptır bence ama bir kart alırken kartın ne olduguna bir bakın yaw altında üstünde ne var ...
ayrıyetten kart garantili ise yanmasından pek korkmayın siz normal bir şekilde kullanın eger her hangi bir problemde kıç altına gitmeyeceginize inandıgınız bir firma ile calısıyorsanız ...
eger memnun degilsenizde durumunuzu anlatın kartı aldıgınız yere bu kartta fan yok kutusundan cıkmadı modelı boyle olabılır ama bu kart ısınıyor gıbılerınden ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...