benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 said: Bugun yapılan kongrede yenı baskan cemal aydının adamı Haluk ILICAN oldu. Ankaragücü kongresinde silah sesleri geldi. 4 kişi yaralı... M.K.E dışından geçen bir arabanın kurşun yağdırdığı öğrenildi. Rastgele yapılan ateşte 4 kişi yaralandı. Tribün liderlerinden Aydın Çalışkan göğüsünden yaralandı. Bir kişi ayağından 1 kişi karnından yaralandı. Polis aracı ile yaralananlar hastaneye kaldırıldı... 2 araç ile yapıldığı düşünülen saldırı için Mobese kameralarından kimler olduğu çıkarılmaya çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 angaragücü fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 beter olsunlar. amatör lige düşerler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 düşmeyi garantilediler çok şükür darısı bursanın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Ben bu ankaragücü sürecini hiç anlamadım, fifa tarafından transfer yasağı geldi, oyuncu transfer edemediler ama tonla oyuncu sattılar. Bu durumda takım futbol olarak zayıflamış olsa bile, maddi olarak iyi olması gerekirdi. Neden maddi olarak ta çöktüler ? Giden hiç bir futbolcudan bonservis alamadılar mı ? Birde takımın sahibi melih gökçek değilmiydi? O niye yardım etmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Melih yardım neden etmedi? hehehe sorulması bile hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 melih ankarasporlu.Ankaragücü hikaye olmuş artık oğlu bıraktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 loop said: Ben bu ankaragücü sürecini hiç anlamadım, fifa tarafından transfer yasağı geldi, oyuncu transfer edemediler ama tonla oyuncu sattılar. Bu durumda takım futbol olarak zayıflamış olsa bile, maddi olarak iyi olması gerekirdi. Neden maddi olarak ta çöktüler ? Giden hiç bir futbolcudan bonservis alamadılar mı ? Birde takımın sahibi melih gökçek değilmiydi? O niye yardım etmedi? Ankaragücü'ne Fifa'dan gelmedi transfer yasağı aldıkları topçuların parasını ödeyemedikleri için tff tahtalarını kapattı patladılar. alt liglerde çok var bu durumda takım (Giresun, Sakarya vs..) ama Ankaragücü göz önünde olduğundan abartıldı. Gökçekler baba oğul anasını ağlattı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar