Cacik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hali hazırda yeterince güclü bir desktop makinem var macbook air 11.6 yada 13.3 modelinden alacağım, hangisini tercih etmeliyim sizce? 11.6 taşınabilirlik açısından daha iyi, 13.3 de daha geniş bir ekran sunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 13.3 iyidir. ne büyük ne de çok küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Ne icin kullanicagina bagli. Ama ben her kosul altinda 13" tercih ederdim. Zaten onu da tasimak asiri basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Taşınabilirlik önemli benim için, gerçi 11.6 inçlik modelde 2gb ram sıkıntı yaratabilir sanırım, upgrade de yapılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 şöyle yazmış idim zamanında: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26987208 mutlaka 13 derim ben, 11 çok ufak. bu arada o entry'e ek olarak şunu belirteyim. laptop kapalı. kapağını açıyorum, 2 saniyede wifi'a bağlanmış kullanıma hazır halde oluyor. vmware fusion'a tıklıyorum, açıyorum, suspended haldeki windows 8'i açması 4 saniye sürüyor. düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 11 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Evet 11 almanın mantıksız olacağına karar getirdim yorumlardan sonra, Şimdi 2. bir konu aklımı karıştırıyor Netten araştırdığıma göre nisanda 2012 air gelmesi olasıymış, yeni gelenlerdede ivy bridge olacak, sandy 'nin eksik yanı olan onboard gpu performansından yüzde 60 oranında daha iyi bir performans sunacağı öngörülüyor, ki hurafe değil sanırım, en kral mac haber sitelerinde böyle diyor, nisan mayısa kadar beklemek akıllıca bir hareket olurmu olmazmı kararsızım p.s: roket tşkkler valla bu kadar içten bi yazı okumak etkili oldu :), (ekşideki yazına ithafen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Evet gelicek diyolar da, mayısta amerikada çıksa buraya gelişi daha bayaa sürer diye gittim aldım ben 3 hafta önce falan. Yenisi çok fark ederse satar alırım ya ucuza aldım zaten bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hmm, karar vermek zor satmakla fln uğraşmak yorabilir bünyeyi, mesaj kutun dolu bu arada , msj atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 boşaltamicam şimdi çok dolu, mail atıver. profilde yazıyo adresim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sirf rokettin su yazisindan almayi dusundum macbook air'i aklimda 2 soru var; bu alete windows yuklesek nasil olur? mundar olur mu? bi de bunun fiyatlari nasil ya, cok para olmasin, simdi telefondan giriyorum iskence olur baska siteye girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bisey olmaz cok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bootcamp ile dual boot Windows yükleniyo ama ben yüklemedim, normalden fazla ısınıyo ve pili çabuk bitiyomuş. VMWare Fusion üzerine Win 7 yüklersin, lazım olduğunda açarsın, ben öyle yapıyorum, gayet idare ediyo yani. Fiyatlar da 128GB 13 inç için 2800 civarı falan. lira tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 macbook air'e çuvalla para gömmeye gerek yok bence, geçenlerde gördüm aynı incelikte 13" ultrabooklar çıkmış. şu mesela, bunu alıp içine ubuntu'yu çakıcan, al sana fıstık gibi hızlı alet. air ile yapıcaklarının çoğunu bu aletle yapabilirsin, ha benim işim xcode dersen ozaman air alıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Ultrabook dedin mi SSD'siz olmayacak orası çok net. SSD varsa bi ihtimal düşünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hay sagolasin ya, bunu ariyodum bende, hatta basligini acmistim Laorx :) tasarimi falan cok hosuma gitti bunun, ayni Macbook. Klavyesi ele cuk oturuyo. teknosada gordum etiketi yoktu. altina bakmak da aklima gelmedi. iyi oldu SSD ler de bi ucuzlamadi ki arkadas, halen el yakiyor. o da buyuk etken fiyatta maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 acerlarda 16gb mı 32gb mı ne ssd var onun yanında normal hdd de var, işletim sistemini kurman için ssd koymuşlar, iyi güzel düşünmüşlerde, macbook air ile yanyana koyunca kasa malzeme kalitesi, baya vasat duruyor. update: 20gb imiş ssd kapasitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hmm, o çok mantıklıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ssd varsa o paraya cidden iyi, param olsa alırdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beste Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yurt disindan alabiliyorsan al türkiye de gercekten el yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Ya ben mac air konulari gordukce, okudukca cok ozeniyorum. Kiymetini bilin aletin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-z0mfq-macbookair-core-i5-16ghz-2gb-ddr3-64gb-ssd-11-maxintel-cam-bt--mac-os-x-lion/productdetails.aspx?I_ID=57052 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Vatanda 4 gündür 20 den aşağı sayıyor , hergün bitiyor göya 20 tane stok, ertesi gün refreshleniyor 11 inc düşünülürde, onboard non upgradable 2gb ram'li makinayı kim alır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 2gb sıkıntı yaratır mı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 muhtemel, yani upgrade de edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar