NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Tezsiz otomotiv yüksek lisans yapmak istiyorum ancak sitede en ufak bir bilgi yok. Kime ulaşmalı kimden bilgi almalı harç parası ne kadar şartlar neler kontenjan ne kadar gibi bilgiler lazım kimle muhattap olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 fen bilimleri enstitüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 İmkanın varsa okula uğra sor hocalara, yoksa telefon et. Öbür türlü her kafadan bir ses çıkıyor, tam bilgi elde edemeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bahar yarıyılı kayıtları bitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 @Rerore bir sonraki sene için zaten @hoccemama imkanım yok ne yazıkki mail attım ancak dönen olmadı hangi hocaya sormalı onuda bilmediğimden böyle bir topik açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 enstitüyü arasana hacı dayı oradaki memurlar dışında süreci kimse bilmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kayıtlar geçen gün bitti ama dilekceyle hallolabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 NolaxThensbane said: Tezsiz otomotiv yüksek lisans yapmak istiyorum ancak sitede en ufak bir bilgi yok HAHAJSHDHAJSHAJS merak etme bilgi olmayan tek yer site degil orda genel olarak bir bilgisizlik mevcut makineden yüksek lisans arkadas var. (bıraktı heralde) otomotivin hocaları burayla ortak olması lazım yuksek lisans için basvurdugunda ben calısıyorum nasıl olacak dedi. Hocalarda zaten biz calısanları gelmesinden yanayız dersleri aksama alacagız en fazla bir gun izin alman gerekir faln dediler. sonra ders programını acıkladırlar böyle 3 ayrı gun hepsi hafta için ve böyle saat 10 da 15 de faln hepsi haliyle gidemedi. Demem odur ki gidip bilgi alsan bile inanma mean_while_in_bursa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://mmf.uludag.edu.tr/ogrenciisleri.html Burdan ulaş abi. Bu aralar belki pek düşüremezsin çok not işleri var, ben %10 için deli gibi aradım zor denk getirdim de. Sen dene şansını. Okul açılınca ben de sorarım olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Enstitü demişsiniz de, 2 yıllık bölümden mi bahsediyosunz abi? Otomotiv mühendisliğinden bahsetmiyo musunuz? Gerçi geçen yıl açıldı, y.l programı var mı bilmem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar