Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download yaparken bilgisayarın donması

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Asus laptop'um var böle bi 3 senelik falan. Windows 7 yüklü. Tam olarak nedenini bilmiyorum ama internette özellikle video stream ederken, torrent açıkken, bir şeyi son hızda download ederken, random bi şekilde PC donuyor mouse'u bile hareket ettiremiorum, video izliosam ses falan takılıo böle 2-3 dakka kitlenio sonra devam ediyor. Bazen de altta ekran kartınız function etmeyi durdurdu tekrar recover etti vs die windows hata verio donma bittikten sonra.

Wireless dan şüpheleniorum yani kesinlikle internet bağlantısı ile ilgili bişey, format falan attım ilk windows update sırasında tekrar aynı muhabebt oldu yani softwaresel bişey değil tam olarak. Internet ile ilgili olduğu kesin, oyun download ediyorum şu an mesela, şu mesajı yazarken 3. takılışı pcnin, bazen kısa sürüo, bazen de 3-4 dakka sürüo vs.

Kafayı yiorum. googledan aradım bulamadım. Birisi wireless güçlü değilse olabilio falan demiş de çözüm sölememiş. Öğrenci evindeyim kablo ile bağlama şansım olmadığı için deneyemiorum da acaba sırf wireless ile mi ilgili die. Sinyal 3. seviyede ama her zaman en fazla.

Youtube da videoya basiorum çat takılıo, bazen sorun olmuo bazen çok sık oluo kafayı yedirtio. Şu an oyun çekiyorum, bi yandan bişey izliim diorum arada kitlenio 2 dakka böle ses kitlenmesi dinliorum sonra tekrar devam edio falan.

Ne olabilir, böle bi problem yaşayan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...