nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şimdi otokette bişeyler giriyorum da, aynı anda jpg açık. Ben jpg penceresini maximize yapmadan otoket ekranında açık görmek istiyorum fakat aktif pencere otoket olucak. jpg açık olup aynı ekran gözüktüğü halde pasif olacak. nasıl olacak? vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 pencerelere always on top seçeneği yapan bi program vardı sanki. ya da program istediğin pencereyi always on top yapıyordu. kısacası keywordler: always on top program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 abi ... o keyword sıkıntılı olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 pencerelerden birini tut sola yapıştır, diğerini tut sağa yapıştır ekranı kırışsınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 2. monitör ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 nomsaR said: abi ... o keyword sıkıntılı olmasın.. hahah hiç böyle düşünmedim. çok fesatsın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar