horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yalnız aman diyim self medication yapmayın noyan olursunuz hafazanallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 arcane said: Suark said: Daha yeni yükseklik korkumu geçirdi gençler nasıl yapıyorlar bunu? bende yükseklik 3.5 attırıyor direkt. her fobinin üzerine gidilmez ama ben zorlayarak düzeltmeyi başardım biraz. ucakta falan camdan baktımmı gidicek gibi oluyordum eskiden. şimdi böle kücük bi adrenalin olsada seyire devam ediyorum. 6.katta oturmanında faydası oldu. ama gecen 15.kat çatıya cıktım 10 metre bile yaklaşasım gelmedi çatının ucuna lelele diye kaçtım aşşa direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 noyan yalancı abi bişey yaptıgı yok denyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 olsun insanları korkutmak için iyi bir örnek. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 öle aniden olmaz olm ilk çatıda kuleye cıkma deneyımım husranla bıttıydı senko said: Suark said: ya bunun ıcın actıgım baslık vardı oraya yazcaktım ama unuttum. ... bileydim güzelcene bi radiolink kulesine çıkarırdım seni, ne korku kalırdı ne bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ya vücuunun dengesnı bozmus olabilirsin. Yani hormon saçma sapan salgılanıosa ( misal hap falan attıysan kımyasal onlar kafasına sıcabılıyo vucudun ) psıkolog ona bısı yapamaz. ıste ılac verıcek dengeleyıcı bısıler psıkıyatr. monoscope said: Peki mesela bende de ocd kıvamında bir durum var herşeyi istisnasız kafaya takıyorum ve hayatımı çekilmez hale getiriyorum. Eskiden panik atakta olurdum ama son 2-3 yıldır telkinle panik atağı engelledim şu anda panik ataklık bir durumum yok. Araba kullanamıyorum yıllardır, yolda yürürken sanki arkamda bir yıkım bırakıyormuş gibi durmadan arkama bakıyorum falan. Bunları nası çözcez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 horacegoesskiing said: çözüm ketamin ama bir de doktoruna sor :) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3717203/ abi bu depresyon anxiety için ya. eczanelerde de yok. olsa alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 monoscope said: Peki mesela bende de ocd kıvamında bir durum var herşeyi istisnasız kafaya takıyorum ve hayatımı çekilmez hale getiriyorum. Eskiden panik atakta olurdum ama son 2-3 yıldır telkinle panik atağı engelledim şu anda panik ataklık bir durumum yok. Araba kullanamıyorum yıllardır, yolda yürürken sanki arkamda bir yıkım bırakıyormuş gibi durmadan arkama bakıyorum falan. Bunları nası çözcez ? Drall said: Psikiyatri son çaren değil, ilk ve tek çaren. kafaya takıyorum demenden bişi çıkmıyo da araba kullanamıyorum, yürürken arkama bakıyorum falan psikiyatri işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 monoscope'a söyledim onu tili. ayrıca git al kullan da demedim doktora git dedim :P ptsd ve ocd terapiye çok olumlu cevap veriyor. her piskolocik böyle değil. ptsd ve ocd hastalarında anksiyete ve depresyon da sık görülen bişey. bu kısmına ilaçlarla yardımdcı olup bir yandan da terapiye gitmek, diğer taraftan da mesela hiç farkında olmadığın reflün için PPI kullanmak işi çözer. vakit harcıycan para harcıycan şanslı olucan filan. dert bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Drall said: Psikiyatri son çaren değil, ilk ve tek çaren. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar