Private Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Delanoresse, 16 Ekim 2004 23:43 tarihinde demiş ki: neselenelim diyip bir derdim var caliyorsun cik cik nerde bi bu gecenin hatrina? nerde bi serdar ortac felan? :P Ben istedim haksızlık yapma Bathory'ye[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Sebnem ferah - mayın tarlası.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 tippy $imdilik biraz yabancı çaliyorum.. turkçeye geçince çalarim $ebnem ferah'ı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 peki o zmn Anathema - Transacoustic isteyebilir miyim uygunsa. [Bu mesaj tippy tarafından 16 Ekim 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ok bi kaç $arkı sonra çalarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu nedir!!! anlamadım bi ara bişiler çalıyodu tekno mekno . şimdide ibo. ben mi şansızım hep geyik kısımlara düşüyorum.. neyse hemen istek kısmına geçelim almora - king almora yada/yoksa dark tranquility - the gallery yada/yoksa Lake of tears - Hold on tight(emin deilim bunun adından) güzel yayınlar dilerem.[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ibo calmadim ki hic? yabancı kısmını bitirdim yayının türkçe çalıyorum $imdilik..biraz sonra zaten orc_lord'un yayını ba$lıcak..o calar sanırım isteklerini.. lake of tearsdan baya bi calmı$tım ama kacırdın sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya benim radyom bozuldu o zaman. ibom su şeyler vardı. başındada oyle britneymi kylie mı garip (bana pek gairp gelen) bişiler vardı.. şanssızım ya :( bu arada mic sesini aç bence biras. gelmiyo ses pek. gece gece de açamıyorum (yani uyuyo ev ahalisi) sesi....[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 britney???kylie??? bilgisayarda yok ki ikisi de =) neyse tamam mikrofonu acarim biraz daha.. walla caldigim en ibo'ca $ey grup vitamin - arabesk'ti =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 abi allah askina su an clan sarki uyutcak beni yaa degistirin allah askına vlala uyucam . ZZZzZZZzzz[signature][hline]Cem Yılmaz , Gora filminde demiski: Eyy, Amerikan filmciler lafim size; Siz yıllarca uzaylıyı bir öcü olarak tanıttınız, onlarda insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 the rasmus - in my life plss[signature][hline]Cem Yılmaz , Gora filminde demiski: Eyy, Amerikan filmciler lafim size; Siz yıllarca uzaylıyı bir öcü olarak tanıttınız, onlarda insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 malesef rasmus yok.. istekler icin playlistim budur.. orc_lord gelene kadar isteklerinizi calmaya calı$ıcam.. [Bu mesaj Bathory tarafından 17 Ekim 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evidence i am nothing!! teargas!! criminals!! off off. güzelleşti playlist!! Basket case!! bide wampiria çok istek olduysa moonspell i çal yeter :D oh oh ne güzel.[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 abi evanescence - going under de supre olur[signature][hline]Cem Yılmaz , Gora filminde demiski: Eyy, Amerikan filmciler lafim size; Siz yıllarca uzaylıyı bir öcü olarak tanıttınız, onlarda insan. [Bu mesaj togi92 tarafından 17 Ekim 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 süperr!!.. winampine sağlık :D[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 audioslave - like a stone istiyorum bende. uyur modda anonsla diyil ama :P bu arada opeth isteyen zihniyeti kiniyorum, asiri uzun parcalari.[signature][hline]nuit sombre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ender Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Portishead baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Tamam canım kınamayın. o zaman varsa opeth den ending credits alabilirmiyiz? (kısadır hem)[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 mm yok cok fazla opethim yok dier hdd de kaldı ar$ivin cogu.. hem bleak caldım bugun opethden ba$ka zaman black rose immortal calıcam ama söz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 oke canın saolsun :D senin sevdiğin şeyleri çalsana hem tanırız biraz seni? (hnai favorim diebilcein)[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 pearl jam - black i$te sanırım beni en etkileyen $arkı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bathory senin için şöyle böyle diyorlar :) sende inkar etmeyip genre ye yazıyon ehe ozaman bana bitane armut dalda sallanır sallandıkça ballanır çal yoksa anathema fragile dreams gelsin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hahah toto$ dyna ya radyoda 2 saat yayın yapıosan yarısında bana laf sokuyosun burda da bo$ durmuyosun eah $okella adam seni $okella aldım sana kocaman..bi daha ki maça gel de veriim hehe =) bu $arkıdan sora çalarım yawrum anathema =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 abi bu saatte sıkılmadan radyo calıyonya helal olsun ne diyim[signature][hline]Cem Yılmaz , Gora filminde demiski: Eyy, Amerikan filmciler lafim size; Siz yıllarca uzaylıyı bir öcü olarak tanıttınız, onlarda insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 =) ehe saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar