Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt Dışı Sunucular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yurt dışında bulunan bir sunucu üzerinde ultima online'dan ne derece verim alınabilir. Biraz evvel bir sunucu test ettim , bağlantı sorunu yok. Fakat ping attığımda 450 ms ile atıyorum. Yani buraya bu soruyu sormamdaki maksat yurt dışında sunucuda oynayıp lag sorunu olanlar yada olmayanların düşünceleri. Birde bilgisi olanların cevaplamasını rica ediyorum , eğer ping değeri sunucu için önemli ise maximum kaç ms ping'in üzeri sunucu kurmak için elverişsiz olur.

Saygılarımla
Mesaj tarihi:
Yaklaşık 6 aydır yutdışı sunuculardan hizmet alıyoruz pingi 250 ms lerde olduğu zaman kesinlikle bir problem çıkmamaktadır zira bu pinglerle 242 kişi tavan yaptık ve hiçbir sorun olmadı.Bence seçtiğin host firması türkiye bağlantılı olmamalı direk yurtdışı hostlarla dialoga girerseniz memnun kalırsınız çünki tr deki aracı host firmaları para kazanmak uğruna çok sorun çıkartıyorlar.
Ancak ping çektiğinizde 290 ve üstü lag yapar hiç girmeyin derim.[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING
Mesaj tarihi:
Soruyu sorduktan sonra yurt dışında hizmet veren bir kaç firmaya ping attım. Ev1 servers 220 lerde. Yani fena değil. Fakat buradaki hizmetleri incelerken insanın kafasının karışmaması mümkün değil. Yani siz yurt dışından hizmet alıyorum diyorsunuz bu konuda tecrübelisiniz. Bana buradan yada pm ile hosting değilde tamamen bize ait makinaların hangileri olduğunu belirtebilirmisiniz. Yani bu konuda yönlendirme yapabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Burdan seçeceğin her seçenek minimum 200 playerle sorunsuz oynamanı sağlar.
Dikkat etmen gereken plesk ve ensim olanlar eğer web i makinanda kuracaksanız plesk sistemi öneririm.
Saygılarımla
http://www.ev1servers.net/english/pentium4_series.asp[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING
Mesaj tarihi:
The Lost Age olarak yurtdışı host kullanıyoruz. Sunucumuzun 290 kişi gördüğü dönemler oldu. Genelde (bakım, çalışmalar vb.. hariç) sorunsuz çalışıyor.
Yurtdışı host için the planeti öneririm. ev1servers'ıda öneren birçok kişi var.
Sonuç olarak gayet güzel verim alınıyor. Herkes çok bilmesin.
Edit: noktalama işareti.
[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)

[Bu mesaj Blackhand_ tarafından 16 Ekim 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...