Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Network pc leri tanıtıp onların işlemcilerini birleştirip daha kısa sürede render alınabiliyormuş işi bilen açıklarsa züper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çok zor olduğunu sanmıyorum ya; elinde lisanslı setup dosyaları varsa client - server tarzı bişeydir çok büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 win7 ler lisanslıda 3dmax değil ama illa lisans olmasıda gerekmiyordur diye düşünüyorum bu avatarı çeken herifler falan bu yol ile server kurup render alıyorlar bizde 3 bilgisayarı birleştirip daha hızlı render alalım dedik 10milyarlık bilgisayar var genede yapmak istediğimiz render 45dk sürdüğü oluyor bunu 15dk ya indirebilsek efsane olur bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 İstiyosan crackli de vardır kesin ama ne kadar kaliteli çalışır emin değilim. İşletim sisteminin lisansının olayla alakası yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=5581724&linkID=9241177 Şöyle bişey buldum, ama çok eski sürüm için bu. Benzer bişeyler vardır o sitede. Aradığın terim: "3Ds Max render farm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 firewall izin vermiyorki araştırayım açılmıyo hiç bir site eve gidince bakarım diyorum ondada oyun oynuyorum günler geçiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 autodesk.com adresine de izin yoksa sizin aytii departmanına söyle titresinler ve kendilerine gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 10 milyarlık bilgisayar var ama 3dmax lisansı yok, bazen haydi bastır bsa demek geliyor içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 efe hacı biraz optimize et lan modelleri ne yapıyosunuz da bu kadar hayvan render gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bombilo said: 10 milyarlık bilgisayar var ama 3dmax lisansı yok, bazen haydi bastır bsa demek geliyor içimden. Bana BSA deme, herifler resmen çapulcu gibi iş yapıyor. Arayıp duruyolardı, bi noktadan sonra herifler işi şantaj kıvamına getirdi resmen. Avukatı soktum araya bi daha da aramadılar. BSA dediğin saçmalık yalnızca kendisine üye olan firmalara ait yazılımların orjinalliğiyle ilgileniyor. Ayrıca telefon başına yeni yetme 2-3 avukat koyuyolar, veriyolar gazı benim gibi adamları falan arayıp "orjinallik için Microsoft'un verdiği hologramlar lisanslar geçerli değil, fatura isteriz" diyip, "1 hafta içinde geleceğiz, amacımız sizi önceden uyarıp hazırlığınızı tamamlamanız." diye de ultimatom vermeye kalkıyolar. Sen kimsin ulan mahkeme / savcılık kararı veya mali polis yanında olmadan faturalarıma bakmaya kalkacaksın?! (damarıma bastın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Autodest kurulum cd si ile gelen Backburner diye ufak bir programı var. onu araştır. Tüm bilgisayarlara aynı programı kuruyorsun gerisini o hallediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mr_Hand said: autodesk.com adresine de izin yoksa sizin aytii departmanına söyle titresinler ve kendilerine gelsinler. aynen öle o kadar fazla site varki giremediğimiz bazen oturduğum yerden hızlıca kalkıp patronun odaya falan gidiyorum asabi şekilde halimden direk anlıyor zaten ne açılacak diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sparkcaster said: efe hacı biraz optimize et lan modelleri ne yapıyosunuz da bu kadar hayvan render gerekiyo ırakda alışveriş merkezi işe uğraşıyoruz dünya kadar çiçek böcek var onlar çok kasıyor yaprakları tek tek yansıma falan yokediyor. sen onu bunu bırakta oyuna gel bitmedimi daha uğraştığın şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Yaprakları (hatta yapısal olmayan herşeyi) falan postrender olarak eklesenize. Bi bitkiyi bikaç açıdan renderlayın, Photoshop ile ekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Distributed rendering? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 45 dk çok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 o kadar büyük sahnede hatalı ışık vs. olunca sıkıntı olur. her seferinde 45 dk bekliyosun düşünsene. (gerçi çok küçük boyutta render alınıp hızlı önizleme de yapılabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bitek bu iş yokkki tüm günü buna ayırırsam evet fazla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar