Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3dMax Network Render

Wolas

Öne çıkan mesajlar

win7 ler lisanslıda 3dmax değil ama illa lisans olmasıda gerekmiyordur diye düşünüyorum bu avatarı çeken herifler falan bu yol ile server kurup render alıyorlar bizde 3 bilgisayarı birleştirip daha hızlı render alalım dedik 10milyarlık bilgisayar var genede yapmak istediğimiz render 45dk sürdüğü oluyor bunu 15dk ya indirebilsek efsane olur bizim için.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

10 milyarlık bilgisayar var ama 3dmax lisansı yok, bazen haydi bastır bsa demek geliyor içimden.

Bana BSA deme, herifler resmen çapulcu gibi iş yapıyor. Arayıp duruyolardı, bi noktadan sonra herifler işi şantaj kıvamına getirdi resmen. Avukatı soktum araya bi daha da aramadılar.

BSA dediğin saçmalık yalnızca kendisine üye olan firmalara ait yazılımların orjinalliğiyle ilgileniyor. Ayrıca telefon başına yeni yetme 2-3 avukat koyuyolar, veriyolar gazı benim gibi adamları falan arayıp "orjinallik için Microsoft'un verdiği hologramlar lisanslar geçerli değil, fatura isteriz" diyip, "1 hafta içinde geleceğiz, amacımız sizi önceden uyarıp hazırlığınızı tamamlamanız." diye de ultimatom vermeye kalkıyolar.

Sen kimsin ulan mahkeme / savcılık kararı veya mali polis yanında olmadan faturalarıma bakmaya kalkacaksın?!

(damarıma bastın)
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

autodesk.com adresine de izin yoksa sizin aytii departmanına söyle titresinler ve kendilerine gelsinler.

aynen öle o kadar fazla site varki giremediğimiz bazen oturduğum yerden hızlıca kalkıp patronun odaya falan gidiyorum asabi şekilde halimden direk anlıyor zaten ne açılacak diyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

efe hacı biraz optimize et lan modelleri ne yapıyosunuz da bu kadar hayvan render gerekiyo

ırakda alışveriş merkezi işe uğraşıyoruz dünya kadar çiçek böcek var onlar çok kasıyor yaprakları tek tek yansıma falan yokediyor. sen onu bunu bırakta oyuna gel bitmedimi daha uğraştığın şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...