screamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Boşverin katanayı etraf club kaynıyor :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Sahiden ben de o kata işine takıldım. "Kata" sözcüğü japoncada form gibi bir anlamı var ve savaş sanatlarında mükemmellik, yenilmezlik gibi şeyleri sembolize ederler. Yani bir nesne değil, olayın ismidir "kata" edit: Emin olmadığımı söylemeyi unuttum. Yani söylediğim her şeyden eminim ama katana'ya kata denilip denilmediğini bilemiyorum. Ama kata'dan türetilmiş gibi duruyor sözcük. Yok mu Japon dili ve edebiyatı okuyan? [signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. [Bu mesaj Kendercik tarafından 16 Ekim 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 mesajıma bak orda açıkladım.türeme olayı felan değil.karatede felanda kata var.[signature][hline].....
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Biliyorum kata'nın ne olduğunu :) Sadece bir an başka birisinden duyunca "acaba katana'ya kata deniliyor olabilir mi?" tereddütüne düştüm o kadar. Yoksa ben katacıyım zaten ;)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 şu bokkenin fiyatı yaklaşık ne kadardı? vakizashimden hevesimi aldım yeni ufuklara yelken açmak istiyorum:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ileriki bi tarihte şu abanoz setten almayı düşünüyorum şahsen... http://arthagallery.com/index.shtml [hline] The enemy comes running in to strike. At the instant of the attack, Avoid his strike with one step And counter attack in that instant. - Morihei Ueshiba[signature][hline]oooooofff of..
nuki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 www.swords-online.com a bak yada http://www.weaponmasters.com/ [Bu mesaj nuki tarafından 16 Ekim 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Kadıköyde olması lasımdı ara sokakta bi yerde ama tam hatırlamıyorum.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 konuşuldu Kadıköy'de Yüzbaşıoğlu ama ara sokak deyince aklıma geldi, Kadıköy'de ara sokaklarda falan antikacılar vardır. Onlardan birinde demir örgü zırh görmüştüm (sadece üst bölüm, kısa kollu) Paslı eski birşeydi ancak bakımı yaptırılabilir falan. Yine bu dükkanlarda bulunur belki birşeyler. Ama ne derece göz zevkine hitab eder bilemem.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 avrupa yakasında katana satan bir kaç yer biliyorum...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 şurdada var; http://www.swordstore.com/cgi-bin/htmlos.cgi/003.1.949788927112217668[signature][hline].....
Öne çıkan mesajlar