hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 prepaid alanlar nereden alıyorlar? d&r da falan 70 lira olan kartı bazı siteler 45'e falan satıyor da güvenilir midir merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Gittigidiyordan alıyorum devamlı 50 tl. 5 dakikada sifreyi gönderiyorlar ve bence oldukça güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 offgamers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 doğru ya orada vardı saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Neden prepaid alıyorsunuz? Meraktan soruyorum, battle.net den uzatmaya göre daha mı avantajlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evet, 2 aylık prepaid, 2 aylık subdan daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Benim için çok geç, 2013 mart a kadar uzattık diablo 3 yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 gittigidiyor sanalsaray coldblue falan onlardan aliyom 5dk max yolluyorlar saat araliklari yaziyor ama gece alirsan beklersin sabahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar