nameless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 selam gençler, yine bir spam projemle karşınızdayım ama paylaşmayı seviyom. geçenlerde yine garip bir istek sonrası, bir sayfada, birden çok yaratılabilecek bir jQuery plugin'i yazmıştım. işinize yarar belki. jeelider adresinde duruyore. iyi forumlar Mirage: Süper argo teknigine saygi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 slider mi bu tam olarak anlamadim ben amacini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 iyiymiş emeğine sağlık +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 evet image slider. sayfaya birden çok koyabiliyosun ve istediğin gibi tüm kullandığı divleri özel olarak belirleyerek stillerini değiştirebiliyorsun. 4kb olması ve birden çok kullanabilmen avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 örnek sayfa var mı çalışır halde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 http://web.itu.edu.tr/~omercan/jeelider/ adresine koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar