Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana telefon secelim mi?

nedennedenneden

Öne çıkan mesajlar

Telefon almak istiyorum, iphone 4s gecse de gonlumden bir sure erteleyecegim. Geriye kaliyor samsung ya da nokia.

fiyat araligim: 600-800 (zorlarsam belki 900)

teknik ozelliklerinden pek anlamam. Dokunmatik ekran, kamera mp si, isletim sistemine falan bakiyorum maks.

onerileriniz?

nokia 603 kullanan var midir örnegin?
Sosyal ağlarda paylaş

geleneksel nokia kullanicisi bi tip olarak samsung'a hep acaba diye bakmistim. 603 u de nokia adi altinda bana uyar mi acaba diyerek dusundum.
galaksi ace i gordum ama medimarkt taki satis danismani o telefon yerine lg nin simdi modelini hatirlayamayacagim, bi telefonunu onermisti. ayni fiyatli. gerekcesi de kamerasinin cozunurlugunun daha ii olmasiydi. lg aklima bile gelmiyor zaten de not olarak dusmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

neden SE Neo V veya Ray düşünmüyorsun?

sanirim su yuzden:
ben i-phone gonullusuyum ama su an almak istemiyorum. halihazirda kullandigim telefon da kazaya maruz kaldigindan, bir an once yeni bi telefon almam gerekiyor. Simdi istedigim su smartphone akimindan mumkun mertebe uzak kalmadan, isteklerimi orta seviyede karsilayacak, belirli fiyat araligindaki telefonlarin birinden edinmek.

Kafami cok karistirmasin diye de iki markayla sinirladim kendimi. yoksa ozel, baska bi sebebi yok.

ps: neo V de fena degilmis esasinda, baktim biraz da:S
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ace aldım memnunum. Gerçi sadece telefon ve netde dolanmak için aldım, diğer özellikleri bana birşey ifade etmiyor kullanmıyorum.

Wildfire s de düşündüm bir ara ama ekranı 3.2 inc ve 256 k renk. SAmsung 3.5 inc ve 16 m renkdi dolayısı ile tercihim samsung oldu.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Ace-S5830-vs-HTC-Wildfire-S

Burda böyle bir inceleme var artık senin için hangisi özellikler daha ön plandaysa seçersin birini.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Bende ace aldım memnunum. Gerçi sadece telefon ve netde dolanmak için aldım, diğer özellikleri bana birşey ifade etmiyor kullanmıyorum.

Wildfire s de düşündüm bir ara ama ekranı 3.2 inc ve 256 k renk. SAmsung 3.5 inc ve 16 m renkdi dolayısı ile tercihim samsung oldu.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Ace-S5830-vs-HTC-Wildfire-S

Burda böyle bir inceleme var artık senin için hangisi özellikler daha ön plandaysa seçersin birini.

sag ol bura iyiymis. yalniz yorumlarda ace icin flash player destegi olmadigi ama kucuk eklentilerle sorunun asildigi yazilmis. sen bu konuda ne dusunuosun?
goruntulu konusma yokmus bir de, gerci ben goruntulu konusma yi pek sallamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

3G si var ama yani görüntülü konuşması yok telefonun önde kamerası olmadığı için.

Flash desteği yok ynai flash lite diye bir aplicationı varmış galiba onu indirmek lazımmış herhalde. Bende pek anlamıyorum şahsen hani ben telefonun üzerinde gelen yazılımı kullnaıyorum işte root etmedim veya rom da yüklemedim. Hani belki o işlemler ile flash sorunuda gidiyodur.

Ama şöyle söylim mesela youtube a girmek sorun olmuyor, ama mesela diziportdan falan dizi izlenmiyor. Gerçi önemli dğeil benim için.

Netde dolanmak sorun oomöuyor telefon gayet hızlı, herhangi bir sayfayı açamama gibi bir sorunuda yok (rami de yetiyor fazla fazla)

İlk Smarthphone um hani o yüzden objektif birşeyde yazamıyorum ama benim gibi basit bir kullanıcyı fazlası ile tatmin ediyor birde arkadaşın galaxy s ini kurcaladım biraz benchmakr testi yaptık o 1300 küsür puan yaptı, ace ise 1088.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...