Kaish Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 eheh benim babam pink floyd dinliyo arada bir onun dısında jazz turk halk muzıgı annem evanenes adli grubu dınlıyo :P[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 akşamları yatarken pink floyd dinlerim,annem veya her seferinde birazcık sesini açta bizde duyalım flnderler,arabadada the wall kasedi var. baya dinlerler benim sayemde. ama şok olarak bi iki hafta önce babamın iş yerine gittiğimde winampda pf çalmasydı,oturmuş kalsöerle göz aterken pf dinliomuş,rahatlatıomş onu. deişik.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bizimki opethin slow şarkılarını falan seviyo hehe diğerleri çok gürültülü geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 eheh evet opethin o akustik gitarlı şarkılarına faln benim babam da hasta , hatta şehirler arası yolculukta verdim disc mani anneme dinliodu falan arabada :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 benim babamin ozellikleri say say bitmez.. mesela 200 yarddan 4. delige top soktugu olmustur jetski ile suyun altina girip cikabilir 100m yi 13 saniyede kosabilir (engelliyse 19)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Infeqted, 16 Ekim 2004 12:40 tarihinde demiş ki: benim babamin ozellikleri say say bitmez.. mesela 200 yarddan 4. delige top soktugu olmustur jetski ile suyun altina girip cikabilir 100m yi 13 saniyede kosabilir (engelliyse 19) ooo o zaman senin baban da metalciymiş :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yok ya simdilik sadece distopia - absence of hope falan dinliyo[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 iyi işte kaliteli müzik dinliormuş baban :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ne babalar warmış be kimisi metallica dinliyo, kimisi red alert 2, age of kings oynuyo kimisi oğluyla konsere gidip headbang yapıyo!!! öehh derim ben buna. hll olsun ya. genç mi babalarınız?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar