diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oyundan sıkıldığım için belli bir süre önce acc mi dondurdum. şimdi canım oynamak istiyor fakat acc yi aktif hale getiremiyorum. konuyla ilgili yardımlarınız lütfen.tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 odeme yapinca geliyor hemen aktif hale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Gutshot said: odeme yapinca geliyor hemen aktif hale. çok saol. fakat gizli sorunun cevabını unutmuşum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 senin sorunun hesabi aktif etmek degil de hesaba girmek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 account kimin adinaysa kimlik fotografini maille gondererek degisiklik yapabilirsin sifreyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Gutshot said: account kimin adinaysa kimlik fotografini maille gondererek degisiklik yapabilirsin sifreyle ilgili. evet öyle yaptım bakalım heyecan dolu bekleyişim sürüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 acc neyden dolayı kapalı ödeme yüzündenmi charge back sorunumu var locked durumamı geldi yahut Battle.net öncesi hesabmı 2009 öncesi eski bir hesabımı aktif etmek için bayağı uğraştığım için sorunu tam olarak söyleyebilirsen sana yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar