Sinank Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet 3cd olarak geliyor şimdi yüklüyorum hadi hayırlısı[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı
calomer-dp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hadi bakalım oyna[signature][hline]Calomer-dp
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 oyun çok güzel[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Adam harbiden beğenmiş ki demek ki 3 kelimeden fazlasını yazamamış... Güzel olduğuna eminim ama, zevkli bir koşiuşturmaca gibi gidiyordur da grafiklerden, ses kalitesinden falan bahsetse biraz da...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sesler beğendim ama grafikleri pek beğenmedim jackass gibi şeylerde var özel hareketler gelmiş baya zewkli olmuş[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 mtv de en iyi müziklere sahip oyun ödülünü almıştı sanırım ama jackass in tony hawk e çektiği bir kiyak olarak düşünüyorum nese
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 3 cd vay be bende yumulayim saliya elimde :D ....jackass bolumleri olacagi belliydi cunki tony hawk bayagidir c2yk elemanlariyla takiliyodu .....[signature][hline][email protected]
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bam margera'nın baya reklamını yaptılar cekezlik olmasa şaşardım[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 oyun baya güzel çok beğendim. create-a hedeleri bol, blur olmasa grafikleri seveceğim. senaryosu da fena değil:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
Öne çıkan mesajlar