KingV Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 konuyu arayıp da bulamamam beni biraz şaşırttı.uzun süreli mmo yolculuğum sonrasında biraz yalnız takılmak istedim. ilgimi çeken bir oyun olduğu ve iyi bir bilgisayarımın olmayışı nedeiyle ps3 e almayı düşünüyorum. okuduğum kadarıyla oyunda bir sürü bug vs varmış. ps3 sahiplerinin oyun üzerine yorumları nedir? sanırım save dosyası belirli bir boyutun üzerinde ise oyun hata verip kapanıyormuş. bunu çözdüler mi? nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oyun zaten kötü bide ps3 te alıp çıplak karı modlarından faydalanamıyacaksın aklından zorun mu var gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bende bulamadım konsol bölümünde bu konuyu.Pc bölümünden takip ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bana skyrim demeyin abi çok acılıyım bugün, gözgöre göre %50 indirimi kaçırdım bankanın sistemi patladığı için böhü http://forum.paticik.com/read.php?62,6121685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ps3 e isyan edip kufrettin sandim dfdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Kaede said: oyun zaten kötü bide ps3 te alıp çıplak karı modlarından faydalanamıyacaksın aklından zorun mu var gülüm aklımdan zorum yok da :) çıplak diyorsun :P eski bir pcye sahip olup aha yeni bir oyun arıyorsan. konsolu düşünüyorsun. ne yaparsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Ben oynuyorum sorun yok simdilik. Save 6mb i gecince oyun biraz yavasliyor diyorlar ama ben pek yasamadim. Mage oynayacaksan buyuyu tutturmak cok kasiyo yalniz onu belirteyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 o yavaşlama olayını yama ile çözdüler fakat skyrim pc'de oynanır. mod'larla yaşayan bir oyun çünkü. grafik olarak bethesda versiyonunda pek fark göreceğini sanmıyorum çünkü oyunun grafikler zaten kötü, kaplamalarda çözünürlük düşük, poligon sayısı az falan. tek kaybedeceğin mod'lar ve konsol komutu fonksiyonları olur keza bazı bug'ları konsoldan komut yazarak çözüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Skyrim’s PC mods may come to console belki konsollarda da yaşatırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ps 3 e 89 tl ye aldım gittigidiyordan.İyi denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Uh bende arıyodum iyi denk getirmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 valla en son sıfır 119 a vardı gittigidiyorda.Onu kaçırdım sonra bu kullanılmış olanı sabah işe gelince bakıyım dedim.iyi denk geldi.inşallah sorunlu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ps icin 1.4 patch i ne zaman cıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ps3 icin skyrim satiyorum 90 liraya veriyim. 120 ye aldim sonra dayanamayip steamden de aldim. Ben mouse&keyboard cuyum, bir kere daha gordum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar