Oski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 HOLLYOAKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Oski said: Flight of the Conchords. this! TNT kanalı ilk çıktığında(test yayınındayken de olabilir, tam hatırlamıyorum) yayınlıyordu bunu. Eski yayınlarına baksam da bulamamıştım ismini bir türlü, iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 How not to live your life ben gavin and stacey'i de çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 spaced +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 komedi değil ama mistfist te eğleniyorum ben çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Misfits benim için Robert Sheehan'ın diziden ayrılacağını öğrendiğim gün bitti, bir daha izlemedim diziyi. Aynısı Jeff'i Coupling'de başkası oynamaya başladığında da yaşamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 jeffi couplingde baskasi oynamadi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ha ya pardon, işte başka bir eleman girdi ya böyle son 3-4 bölümde sanki onun yerini doldurabilecekmiş gibi. o olaya kıl olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar