odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya türkiyedeki servisler illa ki fatura fiş kimlik fotokopisi ikametgah gibi envai çeşit şeyi adreslerine ıslak imza ile kargolanmış halde istiyorlar. en azından benim gördüklerim öyleydi. bana api desteği sunacak bi servis lazım, mümkünse bilgilerimi girdiğimde aktifleşsin kullanabileyim, bir deste resmi evrak istemesin. var mı böyle bir servis cazip fiyatlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Sms www.smscity.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 odullusoru said: ya türkiyedeki servisler illa ki fatura fiş kimlik fotokopisi ikametgah gibi envai çeşit şeyi adreslerine ıslak imza ile kargolanmış halde istiyorlar. en azından benim gördüklerim öyleydi. bana api desteği sunacak bi servis lazım, mümkünse bilgilerimi girdiğimde aktifleşsin kullanabileyim, bir deste resmi evrak istemesin. var mı böyle bir servis cazip fiyatlı ? nick entry uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hqsms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://odc.com.tr/ Koç.Net'in sanırasm. Edit: hmm evraksı diyormuşsun :) TR'de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 NeoStyle said: Sms www.smscity.com çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 odc de kullandım, şuan mobilus kullanıyoruz şirkette, buna da bir bakabilir misin? (evrak konusunda bilgim yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar