odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya türkiyedeki servisler illa ki fatura fiş kimlik fotokopisi ikametgah gibi envai çeşit şeyi adreslerine ıslak imza ile kargolanmış halde istiyorlar. en azından benim gördüklerim öyleydi. bana api desteği sunacak bi servis lazım, mümkünse bilgilerimi girdiğimde aktifleşsin kullanabileyim, bir deste resmi evrak istemesin. var mı böyle bir servis cazip fiyatlı ?
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 odullusoru said: ya türkiyedeki servisler illa ki fatura fiş kimlik fotokopisi ikametgah gibi envai çeşit şeyi adreslerine ıslak imza ile kargolanmış halde istiyorlar. en azından benim gördüklerim öyleydi. bana api desteği sunacak bi servis lazım, mümkünse bilgilerimi girdiğimde aktifleşsin kullanabileyim, bir deste resmi evrak istemesin. var mı böyle bir servis cazip fiyatlı ? nick entry uyumu
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://odc.com.tr/ Koç.Net'in sanırasm. Edit: hmm evraksı diyormuşsun :) TR'de zor
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 NeoStyle said: Sms www.smscity.com çalışmıyor
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 odc de kullandım, şuan mobilus kullanıyoruz şirkette, buna da bir bakabilir misin? (evrak konusunda bilgim yok)
Öne çıkan mesajlar