Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 OC falan yapmadım bilgisayarda ama özellik UO oynarken client 3-4sn donuyor sonra geri geliyor. Bazen dreamweaver ve photoshop açıkken birinden birine geçiş yapacağım zaman yine 3-4sn kilitleniyor geri geliyor. Format falanda attım ama yine aynı sorunlar devam ediyor. Bu sorunun nerden kaynaklandıgını nasıl bulabilirim binbir türlü şey denedim ama yine geçiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 www.ccleaner.com dan programı indir, registry ve ıvırzıvırı temizlet programa bu da çözmezse www.gamebooster.com dan programı indir ve çalıştırıp arkaplandaki gereksiz programları kapattır öyle dene,o da olmazsa ramları bi kontrol etmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ramler problemli olabilir, birden fazla ram varsa teker teker takıp deneyerek hatalı/hatasız olanları belirlemeye çalış. Yok eğer tek ram varsa başka bi ram bulup dene. Satın almadan dene ama, boşuna paran gitmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Sıkıntı orada birde laptop kullanıyorum :D Şimdi geri göndersem şuna bir bakın diye bilgisayarsız kalıcam onuda yapamıyorum. Şu yukarda ki arkadaşın dediklerini bir yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ramleri iyi bastır belki yerinden oynamıştır aynısı bende vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar