BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 çok fazla inceleyemedim ama sağdan soldan yakaladıklarım kadarıyla x79 anakartlar şu an için en güncel kartlar olarak görünüyor gigabyte veya asus, olmadı MSI tercih etmek istiyorum, sniper, assassin, maximus serisinden kartlara biraz göz attım ama çok fikir edinemedim açıkçası onboard olarak x-fi ses kartıyla gelen, E2100 ağ istemcisine sahip kartlar var, tercihim de onboard iyi bir ses kartı olan kart olacak en azından usb 3.0 kullanmak istiyorum gerçi bu özelliği olmayan kart kalmadı zaten sli veya crossfire gibi bir şey yapmayı düşünmediğimden bu özellik çok önemli değil, tek ekran kartı kullanacam yalnız ram olarak en az 4 slot olmasını tercih ederim yukarıda yazdığım tercihler doğrultusunda bir anakart deyiverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 asus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ha bir de soket 2011 olacak düzeltme: vazgeçtim soket 2011 işlemciler aşırı pahalıymış :p 1155 desteklese yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 asus maximus formula serisinden den şaşma dostum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar