Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online itiraf

Gadabriel

Öne çıkan mesajlar

Neler mi olabilir?? sadece gülüyorum sana... kendini parçalarcasına bu oyunu yıllardır oynayan insanlar var.ve oyun içerisinde sanki gerçek hayatta yaşıyormuş gibi yaşadıkları anıları var biz de insanlarla bunları paylaşmalarını istiyoruz. Bunun neresi gereksiz söyler misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olabilir ... Mesela Oyuna İlk basladıgında neler yaptın neler karısık geldı mesela biz arkadaslarla bılmıyoruz daha oyunu butun skıllerı sozlukten bakıyoduk :D fencing ilgimizi cekti duvar ÖRMEK ne yapılırkı bu skille derken bulduk admalar bıze saldırırken hemen duvar orerız adam bıze saldıramaz fln demısttık daha bınlerce.... :)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Sosyal ağlarda paylaş

yapilacak en büyük itiraf : ''evet bab lootlayan bendim'' , yada ''evet ben kestim'' , ''mlsf kal was i atan bendim kenk'' bu gibi mesajlar atilicaktir cünkü ultimada yapabilecegin baska itiraf yok.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gadabriel, 12 Ekim 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
Neler mi olabilir?? sadece gülüyorum sana... kendini parçalarcasına bu oyunu yıllardır oynayan insanlar var.ve oyun içerisinde sanki gerçek hayatta yaşıyormuş gibi yaşadıkları anıları var biz de insanlarla bunları paylaşmalarını istiyoruz. Bunun neresi gereksiz söyler misin?

istersen itirafın sözlük anlamına bak sonra yaz..
senin dediğin anıdır ....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Sosyal ağlarda paylaş

çift dikis sux :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl sacma olan bunca sene uo oyniyipda anlataacak gusel bir aninizin olmamasi bence
Bir arkadas yazmıs eet o kalvasi atan bendım yada onu ben lootladım die Uo da siz sdece bunlarımı yapıorsunuz bence cok daha gusel ilginc anıları olabilir insanlarin yada uoya baslarken ki hepimizin ysadigi zorluklar(esiqlikler) bunlar okumasi zevkli seyler neden bu kadar on yargılı ve kotumsersiniz anlamıorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Itıraf olsa olsa ''Uf uyumusum dısarıda hayat varmıs ben bu dort duvarda ömür harcamışım...'' olmalı ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Burada iki thread yetmedi shardların forumlarınamı sardınız? Lostage forumları reklam panosu değildir. Ama bunu yapanlar ezikmidir? Eziktir. (kişisel fikrim sadece.)

[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)

[Bu mesaj Blackhand_ tarafından 14 Ekim 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...