Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 www.uoitiraf.mekani.com arkadaşlar ultimayla ilgili tüm itiraflarınızı yazabilirsiniz bu foruma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu konu acılmamısmıydı sevgılı arkadasım?[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 kaybolmuş ben de güncelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 :D İsallah Güzel yerlere Gelirsiniz Diyim O Zaman[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 İnşallah sizlerin sayesinde olacak bişey bu.. yepyeni bi proje sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 uo hakkında en fazla itiraf edilecek şey ne olabilirki ? saçma bir proje kanımca .. . yinede başarılar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya itiraf edilebilcek baya şey var ama kimse ilgilenmemişki :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Neler mi olabilir?? sadece gülüyorum sana... kendini parçalarcasına bu oyunu yıllardır oynayan insanlar var.ve oyun içerisinde sanki gerçek hayatta yaşıyormuş gibi yaşadıkları anıları var biz de insanlarla bunları paylaşmalarını istiyoruz. Bunun neresi gereksiz söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ne olabilir ... Mesela Oyuna İlk basladıgında neler yaptın neler karısık geldı mesela biz arkadaslarla bılmıyoruz daha oyunu butun skıllerı sozlukten bakıyoduk :D fencing ilgimizi cekti duvar ÖRMEK ne yapılırkı bu skille derken bulduk admalar bıze saldırırken hemen duvar orerız adam bıze saldıramaz fln demısttık daha bınlerce.... :)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yapilacak en büyük itiraf : ''evet bab lootlayan bendim'' , yada ''evet ben kestim'' , ''mlsf kal was i atan bendim kenk'' bu gibi mesajlar atilicaktir cünkü ultimada yapabilecegin baska itiraf yok.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 İşte olay tamamen bu dostum. Bu projenin güzelliği de burada zaten... tabi canlanması bixlerin elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Gadabriel, 12 Ekim 2004 21:53 tarihinde demiş ki: Neler mi olabilir?? sadece gülüyorum sana... kendini parçalarcasına bu oyunu yıllardır oynayan insanlar var.ve oyun içerisinde sanki gerçek hayatta yaşıyormuş gibi yaşadıkları anıları var biz de insanlarla bunları paylaşmalarını istiyoruz. Bunun neresi gereksiz söyler misin? istersen itirafın sözlük anlamına bak sonra yaz.. senin dediğin anıdır ....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Sevgili Laretihan paylaşılan itiraflarda birer anıdır. Sözlüğe bakması gereken kişi sensin üzgünüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu konuyu daha dünde açmıştın ama böyle bir yer açmışlar falan ben beğendim sizde bi bakın demiştin bugünde gelmiş tekrar bir konu açıyorsun maksadın kendine ait olan bir yerin reklamını yapmaksa kurallar var sadece bir konu açabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 çift dikis sux :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Kimseyi zorla sokuyo değiliz arkadaşlar isteyen girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Foruma bir tanede anı / komik anılar vs. bölüm açabilirsiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Gusel ama gelistirilmesi gerek bir proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 gereksiz geliştirilse dahada gereksiz hale gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Asıl sacma olan bunca sene uo oyniyipda anlataacak gusel bir aninizin olmamasi bence Bir arkadas yazmıs eet o kalvasi atan bendım yada onu ben lootladım die Uo da siz sdece bunlarımı yapıorsunuz bence cok daha gusel ilginc anıları olabilir insanlarin yada uoya baslarken ki hepimizin ysadigi zorluklar(esiqlikler) bunlar okumasi zevkli seyler neden bu kadar on yargılı ve kotumsersiniz anlamıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Itıraf olsa olsa ''Uf uyumusum dısarıda hayat varmıs ben bu dort duvarda ömür harcamışım...'' olmalı ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Burada iki thread yetmedi shardların forumlarınamı sardınız? Lostage forumları reklam panosu değildir. Ama bunu yapanlar ezikmidir? Eziktir. (kişisel fikrim sadece.) [signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 14 Ekim 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 itiraf değilde anı olabilirdi birkaç konuyu okudum. hack yazmayı bilmeyenler var[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 anılar boyle yerlerde değil gerektiği anlarda paylaşılınca değerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hayırlı Olsun Bakalım ...[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar