ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Selam, istanbul/topkapı'da oturuyorum. Bahçemize bi sokak köpeği gelmiş. Duvara sırtını dayamış yatıyor. Pilav/ekmek/çorba karışımı bi şey verdik yüzüne bile bakmadı. Hasta gibi sanki. Şimdi bu tıp durumlarda arayıp ihbar edeceğimiz, gelip barınağa falan götüren bi belediye hizmeti var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Bildigim kadariyle bagli oldugunuz belediyeyle iletisime gecerek bilgi alabilirsiniz muhtemelen ekipleri vardir ancak yoksa tek care yedikuleden yardim talep etmek olucaktir Ekleme olarak da bu saatte yardimci olacaklarini sanmam yarina kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/ Muhtemelen burdaki iletisim adreslerinden yardim isteyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Aradım fatih belediyesini, sabah 8de arayın dedi görevli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Tahmin etmistim :( bende beli kirik bi kedi icin gece 2 den 4 e kadar belediye belediye aradim ama malesefki insaniyetsiziz boyle konularda.. Tek yapabilecegin bu gecelik orda uyumasini saglamak bence yarin tekrar gorusursun Yani ufak bisey olsa kendi aracinla goturebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Jakopy said: http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/ Muhtemelen burdaki iletisim adreslerinden yardim isteyebilirsiniz site gerçekmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 forgiver said: Jakopy said: http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/ Muhtemelen burdaki iletisim adreslerinden yardim isteyebilirsiniz site gerçekmiş lan Ofss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 su koysanız yanına iyi olur. bir de et gibi bir şeyler olsa... sakın tavuk kemiği vermeyin bu arada, çok zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 eti kim kaybetmişte köpek yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Beli kırık kedıyı kopegı vs saat kac olursa olsun, arabamla carptım dıyerek, veterinere goturup faturayı kaskoya kıtleyebılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bu arada naptin yaww bi haber verseydin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Site harbi gerçekmiş bende şaşırdım ajkls, neyse köpek ne alemde ? öyle yatıp kaldıysa ya araba falan çarpmış yada başka köpekler haşat etmiştir, karnını doyuramadıysanız bari üzerini falan bir şeyle örtün soğuktan gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 O kopek bu geceye kaldiysa coktan meftaya baglamistir :( keske ulasabilseydim yakinimda ben alir gotururdum veterinere ordaysan ses ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 24 saat olmuş, sağmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Selam, Köpek gece 5 gibi ayaklanıp sokağa geri döndü. Yemeği de yemiş. Demek ki düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar