Volfied Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 abso haklisin sonuna kadar sen de annem ingilizce ogretmeni lisede bi de cocuklar giderek daha da simarik olduklari icin jenerasyon jenerasyon daha cok buyuklerine cevap verme huylari, populerligin asilikle es tutulmasi falan, e hocalarin isleri giderek zorlasiyo ama kesinlikle fiziksel bir seye girisilinmemeli ogrenci girismedigi surece madem ogretmen olmussun o zaman zekanla zaten o ogrenciyi adam edersin, adam olmayani da okuldan uzaklastirirsin basitcene[signature][hline]Silence in the studio!
elle_iphe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yoksa o fizikçi erel mi.. (geçen seneki fizik hocamız da benden özür dilemişti bağırdığı için.. zaten kovulmuş okuldan neyse..)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Absolut, 15 Ekim 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Açıkcası adamın sizlere bunları yapması için sizin de neler yaptığınızı yazsanız güzel olurdu. Eşim ilkokul öğretmeni ve anlattıklarını duyunca cidden helal iyi tutmuşsun kendini diyorum. Ortaokul ve lisedeki öğretmenlere karşı yapılan terbiyesizlikleri duydukça ben utanıyorum. Size çocukça bir oyun veya arkadaşlarınız arasında populerizminizi arttıracak bir hareketin öğretmeni ne duruma soktuğunu da unutmamak lazım. absolut bu sözüne gönülden katılıyorum.iki çocukluk yapacağım diye karşısındaki öğretmenin saygısını yitirten hareket yapan öğrenciyi döveceksin ama öyle böyle değil.[signature][hline]shinsetsu desu..
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: YSidiousY, 15 Ekim 2004 19:00 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 15 Ekim 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Ya dovmek ne demek ya kim kimi dovuyo, tek bi fiske vursa bile hocaysa mudure cıkın mudurse gidip hastaneden rapor alıp savcılıga basvurun adamın omrunu harcarsınız ya. Hangi cagdayız kim kime vuruyo ya deli misiniz? kendi ömrünüde harcamış olmaz mısın sonuç ta sende zaman vercen davalara fln + avukat para ya herif karşı dava açarsa o zmn hic dava acma zmn im gidiyo diye. her turlu haksizligi kabullenirsin
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya saygısızlık yapmaya tabiki bende karşıyım ama öğretmenim diyerek öğrenciyi ezebileceğini sanan adama(bayana) çok fena şeyler yaparım.. ne bir fiske atabilir nede azarlayarak tepeme çıkabilir.. varsa cesareti versin disiplin kuruluna daha disiplinden karar çıkmadan okula telefon gelir MEB den ;-)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Absolut, 15 Ekim 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Açıkcası adamın sizlere bunları yapması için sizin de neler yaptığınızı yazsanız güzel olurdu. Eşim ilkokul öğretmeni ve anlattıklarını duyunca cidden helal iyi tutmuşsun kendini diyorum. Ortaokul ve lisedeki öğretmenlere karşı yapılan terbiyesizlikleri duydukça ben utanıyorum. Size çocukça bir oyun veya arkadaşlarınız arasında populerizminizi arttıracak bir hareketin öğretmeni ne duruma soktuğunu da unutmamak lazım. Abso tamamen haklısın, ama öğretmenler de bunun eğitimini alıyor. Fiziksel temasa girmeyeceksin, hakaret etmeyeceksin çok daha güzel yollar var ve öğretmenler bilir yani bunları.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ii işte bızımkıler onuıda yapmıo a.q[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
arar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 öğretmenlerin öğrenci beni yargılayamaz anlayışı var bi de. öğrencinin de iyi niyetli öğretmeni suistimal etme, sertten de tırsıp köpek olma aptallığı var.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ağzına sağlık Bonapart işte bende bunu diyorum... sana hizmet vermek için gelen bir kişi gelip sana nasıl vurur ya.. neyse bu konuda yazdıkça delleniyorum..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 milletvekili dayın fln mı var :P[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: tamirci, 15 Ekim 2004 21:49 tarihinde demiş ki: milletvekili dayın fln mı var :P o kadar belli mi ? =)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ya ben bu şımarıklığı anlamıyorum. Biz okulda ne yaparsak yapalım, dayak da yesek, orda olan orda kalırdı yani ailemize değil şikayet etmek, öğretmenler ailelerimizi arıyacak diye korkardık. Sen oraya eğitim almaya gidiyorsun. Ne eğitim veren birinin dersini bölmeye ne de eğitim alanları rahatsız etmeye hakkın var. Ha bunu yaparım diyorsan dayak yersen de hak etmişsin demektir. Açıkcası kendi kızımı böyle şımarık yetiştirmek istemiyorum, umarımda olmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
narin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben haklida olsam haksizda olsam babam hic okuluma karismadi , simdi iyikide karismamis diorum...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Absolut, 15 Ekim 2004 22:50 tarihinde demiş ki: Ya ben bu şımarıklığı anlamıyorum. Biz okulda ne yaparsak yapalım, dayak da yesek, orda olan orda kalırdı yani ailemize değil şikayet etmek, öğretmenler ailelerimizi arıyacak diye korkardık. Sen oraya eğitim almaya gidiyorsun. Ne eğitim veren birinin dersini bölmeye ne de eğitim alanları rahatsız etmeye hakkın var. Ha bunu yaparım diyorsan dayak yersen de hak etmişsin demektir. Açıkcası kendi kızımı böyle şımarık yetiştirmek istemiyorum, umarımda olmaz. Evet, ama çocuk bazı durumlarda hata yapabilir. O yüzden adı çocuk. Sen ortaokuldaki halinle aynı mısın? Belki de istisnasındır ama genelde insanlar ortaokul ve lise çağlarında şımarık davranırlar çünkü bir kişilik arama evresindelerdir. Şimdi ben bi ilkokul öğretmeninin bildiği her dersin 10 katını biliyorum. Ama gidip ilkokulda ders veremem. Çünkü o öğretmenlere gösterilen şey bu yani. Öğretmeni öğretmen yapan bu. Gerçi eşin öğretmenken ben öğretmen tanımı yapıyor gibi oluyorum ayıp oluyor da, demek istediğimi anlıyorsundur umarım. Ha şımarık, hatta tam anlamıyla piç (afedersiniz) öğrenciler yok mu? var tabiki.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Kızıma biri vurursa canına okurum ama kızımında canına okurum terbiyesizlik yaptı ise. Günün birinde onu koruyacak biri olmadığında kime ağlayacak kızım? Yani adam gibi davranmayı öğrensin ki adam yerine konulsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ilkokulu da ortaokulu da aynı dewlet okulunda okudum. ilkokul öğretmenimden fiske yedim sınıftaki her çocuk gibi. ama öle olması gerekirdi, 64 kişilik birbirinden haylaz öğrencilerle uğraşmak kolay deildi. ayrıca hepsini teker teker ii bi şekilde eğitmek lazımdı, adam gibi adam yapmak, terbiye wermek. bunun için ilkokul 5e kadar olan öğretmenimin öğrencileri gerektiğinde döwmesini (döwmek de deil fiske yani) pek de kötü karşılamıyorum ama ortaokula geçince herşey deişmişti. artık yawaş yawaş kimlik kazanma olayı gerçekleşiyodu. hocalardan fiziksel müdahale (giyim kuşam konusunda faul olma durumu hariç) tarihe karışmıştı we şimdi lise. lsiede de bi anadolu lisesindeyim, istanbul erkek. lise 3teyim we bi tane alman hoca hariç hiçbi hocadan fiziksel müdahale görmedim. (gördüğüm bu fiziksel bana deil çıtayı aşan bi arkadaşa yapılmıştı) we şimdi kişiliğim tam olarak oturmaya başladı. artık bana karşı yapılan bi fiziksel müdahaleyi asla kaldıramam. önce bonepart ın yolunu dener gerekli makamlara başwururum, hoca tutumunu buna rağmen dewam ettirirse sheref in dediği gibi aynı şekilde cewap da weririm aynı şekilde. kısacası ilkokulda fiziksel müdahale eğitim amacıyla biraz hoş görülebilir. tabi bi yere kadar! tutup da hocanın öğrenciye tekme tokat dalmasından bahsetmiyorum, öğrenci bi arkadaşına mesela ağır küfür ederse (ki artık ilkokul 1den itibaren başlıyo en ağır küfürler bile) ilkokul öğretmeni gidip de o çocuğun kulağını biraz çekmelidir. yoksa ilkokuldaki çocuk "yapma!"dan "disipline weririm"den ne anlar? bu arada said: sheref, 15 Ekim 2004 19:05 tarihinde demiş ki: ya hoca vurusa sende vur kardeşim. reflex dersin...böle bişey mümkün. hoca herangi bi şekilde sana dokunursa we sen 3 saniye içinde (süreyi yanlış hatırlıyo olabilirim) ters bi hareket yaparsan suç sayılmıyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
theCio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Evet var oyle bır sey 3 sanıye 3 sanıyede artık nkdr vurabılırsen:)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Allah ne werdiyse wururum walla tek darbede sererim yere üç saniyede o sinirle :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
GEd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 mrbomb alman hocami fizksel müdahalede bulundu? bizim okulda da vardi alman hocalar lisedeyken ama adamlar çok sakin tiplerdi.. bi türk hocaya yapsaydik kesin girisir dediğimiz hareketlerde kendilerine has değişik yöntemleri vardi disiplin konusunda :) ilginç
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Fizikçiler zaten çok iyi insanlardır , pek az hata yaparlar , yapsalar da telafi etmesini bilirler :p[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: -MrBomb-, 15 Ekim 2004 23:55 tarihinde demiş ki: Allah ne werdiyse wururum walla tek darbede sererim yere üç saniyede o sinirle :) ya kim saycak 3sn. :) sen yatır adamı yarım saat yoğur sonrada tokat darbesi ile sinir krizine girdim de. Daha sonra disiplin kurulu senden bu şekilde sinir krizi geçirecek kadar asabi olduğuna dair rapor ister en kötü ihtimal. o da çok zor değil (tecrübe konuşur) :) said: HerenIstiaron, 16 Ekim 2004 00:06 tarihinde demiş ki: Fizikçiler zaten çok iyi insanlardır , pek az hata yaparlar , yapsalar da telafi etmesini bilirler :p Fizik ve Kimya hocaları çok tatlı insanlardır ayrıca Coğrafya hocalarıda aynı şekilde.. Bu devlet okulunda gördüğüm tablo. Özel okullarda ise tüm hocalar ya iyi olacak ya iyi olacak bikaç kez yamuk yapan ile karşılaşmıştım onları da adam ettim :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 geçen gün müzik dersinde hoca piyano çalarken bi arkadaşta dans efekti yapıyordu (ellerini oynatıyordu şarkıyla uyum içinde) hocada arkadaşa ne yapıyosun olm sen fatih urekmisin sen hea? demişti... Hayvan gibi çocuğun gözlerinin altı morardı biz bütün sınıf dalacaktık kadın bide vursak ölecek töbe töbe yine sinirlendim...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
dianysessia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 [Bu mesaj dianysessia tarafından 16 Ekim 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
BrnX Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben de bi özel liseden mezunum (Koç) ordada böle hoca - örenci sürtüşmeleri yaşanırdı doğal olarak ama en ciddisi bi arkadaşımla bioloji hocası arasında olmuştu. Bizimkiler dersin ortasında bi arkadaşın doumgününü kutlamaya başlayınca biyoloji hocası "SUSUN HAYVANLAR" die bağırmıştı, sonra deliyürek mizacına bürünen bi arkadaş masaya elleri vurup "NE DEDİNİZ" die karşılık vermişti. Sonra hoca "HAYVANSINIZ" dedim diince arkadaş sağı solu tekmeleyerek bi kaç sıra ve sandalyeye salto attırarak sınıftan çıkmıltı. Eh ertesi gün de hoca gelip özür dilemişti.. Ben de kesinlikle hocaların istedikleri yapma hakkına sahip olmadıklarını düşünüorm.. Hiç bi şekilde hiç bir nedenden dolayı ezilmemk lazım..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 aslında hocalar ile aram çok iyidir, bizim okulun öğretmen kadrosu genç kafası basan işini seven öğretmenlerdir.. öğrenciler kadar onlarda şımarır böyle janjanlı dersler olur (muhhabbet yani ders denmez) tabi bunun yanında her nasıl oluyorsa üniverste başarısı da 10de85 in altına asla inmiyor. bu okul da okumaktan çok mutluyum ama benim gibi fırsatı olmayan yada sert kollejlerde okuyan arkadaşlara tek söyleyeceğim şey hocalara saygısızlık asla yapmayın ama onlar size karşı bir saygısızlık yaparlarsa ağırlığınızı koyun.. özellikle de gelip vurmak kulak çekmek rencide etmek !!! ne demek yaaa vurdumm mu 2metre50 santim uzatırım.. neyse siz evde tek başınıza denemeyin :) Bu arada gidip hocaya kafa tutacak iseniz önce okul tarafından saygınız sebebi ile parmakla gösterilmelisiniz. bak şeref çok saygılı sınıfın medatı iftarı, boğaziçi kazanır bu dedirtmelisiniz ( ben dedirtiyorum çünkü rol yapıyorum {frp}) Asla bir hocanın tepenize binmesine izin vermeyin.. şimdi hocaya verirsiniz ilerde iş hayatınızda verirsiniz tam kafanızı kaldırcakken biri gelir kafanıza basar.. bastırmayın.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar