_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ya ne bu Rise of Nationsu aldım, bi açtım oda ne mouse imleci yok ! sadece mouseyi hareket ettirrince imleç çıkıyor ayrıca oyuna girdim mouse aşırı yavaş oyunda yavas gibi anlayamadım sistemlemi alakasımı var bi ayarmı yapacam ? P4 1700 64Mb geforce2-mx400 256Mb RDram 52X cd rom _ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ekran kartının son sürücülerini çekmeyi dene.[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya ekran kartım işte nisanın Nvidia detonatorları başka bi nedeni olamazmı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Rise of nations oynayanlar pcnizi yazarmısınız takılıyormu sisteminiz ne ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.