_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ya ne bu Rise of Nationsu aldım, bi açtım oda ne mouse imleci yok ! sadece mouseyi hareket ettirrince imleç çıkıyor ayrıca oyuna girdim mouse aşırı yavaş oyunda yavas gibi anlayamadım sistemlemi alakasımı var bi ayarmı yapacam ? P4 1700 64Mb geforce2-mx400 256Mb RDram 52X cd rom _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ekran kartının son sürücülerini çekmeyi dene.[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya ekran kartım işte nisanın Nvidia detonatorları başka bi nedeni olamazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Rise of nations oynayanlar pcnizi yazarmısınız takılıyormu sisteminiz ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar