Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 neydi o ya bi kimyasal vardı içine konulan cisimlerin çürümesini önlüyordu mesela köpekbalıı yavrularını ceninleri falan koyarlar ya kaplara içinde bi kimyasal olur aynı şekilde bi balık saklanıcak çok enteresan değerli bi balık yakalamış tanıdık birisi saklamak için hangi kimyasal konuyor diyor bilemedim ühühü[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 formaldehyde?[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 nerden mi biliyorum? neti arastirin The only way you'll be preserved is in formaldehyde! diye ;)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lan chemi dogru muyazmisim bari bi arastir soole yoksa bakicam daha ama preservative chemicals diye arat baska bulabilirsin[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla doğru geldi bana da (images olarak arat şişede bi ninja turtle var oradan anladım ehehe)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 nah böyle kalıyon işte içinde hebe diye[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yoğunluğu azaltılmış mum ile yapan bir arkadaşım vardı, evinde kavanozun içinde akrep vardı aynı bu şekilde duruyordu kavanozun hiç bir yerine temas etmiyordu...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 jurasic park olayı vardı bide bunun böle sarı bişey sivrisinek vardı hani içinde neydi adı keratin mi ne ehue feci sallıyo olabilirm ismini[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 reçine:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bal mumu o j.p'daki.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ona balmumu dedinya yuh o bir kere kehribar cahil adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet balmumu diil o balmumu cıvık biş zaten elliyince eziliyo Parafin in içine koysak kesin çürür mesela[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Raistin, 15 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: ona balmumu dedinya yuh o bir kere kehribar cahil adam Bal mumunu nereden saçmaladım yaw , çam balı demek istemiştim aslında.. ayrıca kehribara sen koyarsın böceği Jurrasic Park'da Çam Balının üstüne aktığı sivrisinekten falan yola çıkıyorlardı. yanlış biliyor da olabilirim tabiki, hiç birimiz mülayim değiliz en azından ben değilim :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 muneccim demek istedin heralde mulayim ne alaka komik kacmis:) jurassic parkdaki seyde amber di recine galiba iste [Bu mesaj amendment tarafından 16 Ekim 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bi saatden sonra motor duruyo tabi ben en iyisi yatayım :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 saat olmuş 1.47 tabi eheh yazdığını farketmiyor insan :) reçine işte[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lol saat 1.54 müş[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Kehribar kapkara olur diye biliyorum ben ama yanlış da olabilir tabii... Bone senin dediğin şu Jurassic park'taki sivrisineği içinde buldukları madde mi?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bizim burda Kehribar da Arto çıkıyo... inhonhnu :D[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu iş için arsenikte uygundur[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ulan ben derim alalim bi akvaryum atalim chemical i bu maddeyle koruyalim gelecek nesillere muze acariz masa falan yapmisti diye[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bizim kadavralarda formaldehitteydi valla. Test edilmiş onaylanmıştır :) Sanmıyorumki alkol aynı işi yapsın. Gayet parçalanırsın içinde.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Infeqted, 16 Ekim 2004 12:06 tarihinde demiş ki: ulan ben derim alalim bi akvaryum atalim chemical i bu maddeyle koruyalim gelecek nesillere muze acariz masa falan yapmisti diye ahaha guzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Kehribar fosilleşmiş reçine olduğu için jöresik parktaki alet megavat kehribar oluyor : )[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: amendment, 16 Ekim 2004 01:48 tarihinde demiş ki: muneccim demek istedin heralde mulayim ne alaka komik kacmis:) jurassic parkdaki seyde amber di recine galiba iste [Bu mesaj amendment tarafından 16 Ekim 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] amber=kehribar ayrica kehriabr turuncu sari kirmizi ve siyah olabilir ayrica kehriba rbinelrce yil toprak altinda kalmis recinedir [Bu mesaj Raistin tarafından 16 Ekim 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar