Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çürüme önleyici kimyasal

Chemical

Öne çıkan mesajlar

neydi o ya
bi kimyasal vardı
içine konulan cisimlerin çürümesini önlüyordu
mesela köpekbalıı yavrularını ceninleri falan koyarlar ya kaplara içinde bi kimyasal olur
aynı şekilde bi balık saklanıcak çok enteresan değerli bi balık yakalamış tanıdık birisi saklamak için hangi kimyasal konuyor diyor

bilemedim ühühü[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 15 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
ona balmumu dedinya yuh o bir kere kehribar cahil adam

Bal mumunu nereden saçmaladım yaw , çam balı demek istemiştim aslında..
ayrıca kehribara sen koyarsın böceği Jurrasic Park'da Çam Balının üstüne aktığı sivrisinekten falan yola çıkıyorlardı.
yanlış biliyor da olabilirim tabiki, hiç birimiz mülayim değiliz en azından ben değilim :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

saat olmuş 1.47 tabi eheh yazdığını farketmiyor insan :)
reçine işte[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

lol saat 1.54 müş[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

Kehribar kapkara olur diye biliyorum ben ama yanlış da olabilir tabii...
Bone senin dediğin şu Jurassic park'taki sivrisineği içinde buldukları madde mi?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amendment, 16 Ekim 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
muneccim demek istedin heralde mulayim ne alaka komik kacmis:) jurassic parkdaki seyde amber di recine galiba iste

[Bu mesaj amendment tarafından 16 Ekim 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]

amber=kehribar

ayrica kehriabr turuncu sari kirmizi ve siyah olabilir ayrica kehriba rbinelrce yil toprak altinda kalmis recinedir

[Bu mesaj Raistin tarafından 16 Ekim 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...