mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/live-quran-radio/?src=cb-dl-recentlyadded buyrun münin kardeşlerim
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kurayımda hanımlar evde dinlesin boş durmasınlar, kırom için olanı yok mu kardeşlik
Ren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 said: To try the thousands of add-ons available here, download Mozilla Firefox, a fast, free way to surf the Web! lool
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 işiniz yok,birinizin camiye girmişliği,bir cübbeli ahmet hoca efendiyi dinlemişliğiniz yok,müminim diyeninizde tatava damla damla münafıklık akıyor damarlarda hasbinallah
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 cübbeli ahmet hocayı youtubedan takip ediyoduk forumcana lütfen
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ooops sorry valla fazla gaza gelmişim özür diliyorum evet haklısınız şimdi cübbeli hoca konusunda foruma haksızlık yapmamak lazım edit:lan bide bu forumun en sevdiğim tarafı inanıyorum diyen dibine kadar savunuyor,inanmıyorum diyende sonuna kadar savunuyor,ve iki tarafta bir arada kardeşçe yaşıyor,en azından fetocular gibi değiller seviyorum forumu elhamdülillah:D
Öne çıkan mesajlar