Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 keşke 6230 yada n gage fln alsaydın onlarda mp3 calıyo[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 İnşallah bozulmaz benimki.. :)[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sharp md, sony discman, i river mp3 player, napa'nın mini cd li mp3 playerını kullanmış biri olarak, md yi bu alemde tek geçerim.. Ama laserli yukleyecen mp3 leri. Bide kendi kulaklığı var oda süper. Sennheiser kulaklıkda var, ama 10 basıyo yanında gelen kulaklık..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Lazerli nasıl oluyor?[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Lazerli, optik yani.. optik kabloyla yapıcan. Ben laser diom da :)[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bendede var ayni model md gayet guzel ve kullanisli bi alet gule gule kullan[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 lazer dediğin usp kablo mu? saol cmrown.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' [Bu mesaj Kalhiae tarafından 16 Ekim 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hayir optical beyaz seffaf giib bir kablo ucunde 2 meme gibi sey var ne kadara aldin bunu eger ipod mini fiyatinin az cok yakinin verdiytsen yazik etmissin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 240M verdim.. ipod nedir ayrıca.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ayPoDdDDdD son zamanlarin en populer mp3 calari galba[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 aha benim md den geçen sene 190 euroya almıştım ben bunu 1 yıldır kullanıyorum gayette memnunum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar