Katibim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Evet millet küçükken veya halen sözlerini tamamen yanlış anladığınız şarkılar varmı mesela bu şarkı gibi ...
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 wishmaster bu konunun bayrak gemisi zaten direk. türkülerden falan baya vardı benim ya aklıma hiç gelmiyor ama şimdi bi bakınayım.
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 küçükken ferdi tayfurun çeşme şarkısını, the doorsun riders on the storm şarkısı zannediyodum. meğerse yanlış anlamışım değilmiş
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Orjinali su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm bir alev gibi yandım söndüm ilk değil son olmaz aman bunları şikayet sanma ben sende çok kördün Benim anladığım Su misali aktığım rüm ben ne sevgiler gördüm bir alev gibi yandım söndüüü ilk ve ilk sorulmaz ama bunları şikayet sanma ben sende çok gördümm
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kıraç'ın Senden Başka diye bi şarkısı vardı. Şarkıda sevgilisinden bahsediyor zannediyordum, klibi gördüm, anasından bahsediyormuş. yanlış anlamışım şarkıyı.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 110 özledim seni ben de sevgili şarkısı sanıyordum ki ölen basçılarına yazmışlar.
Öne çıkan mesajlar