karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben bir civciv katiliyim. küçükken köye gittiğimizde kümese uzun sopa sokara dürttüm arada bi civcivin kafasını ezmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 orta okuldayken kızın tekine barnak attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 copry said: topiğin yarısından çoğu onun mesajı zaten itiraf ede ede bitiremedi :)3 itiraf ile 6 sayfanın yarısını kaplamisim, vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mübalağ işte gözükörolasıca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 küçükken ben kardeşim ve kara yigenim:D küçük emrahın boynu bükükleri dinler filmlerini izlerken hüngür hüngür ağlardık,babamdan para istemiştik bir keresinde vermedi diye evden kaçtık 2 gün kumkapı sahilinde kaldık lan sokak çocuğu modunda ağaç altlarında sandal içlerinde yatmıştık ne günlerdi heheyt şunu da koyayım tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 dün gece duş aldım diye sabah duş almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 uokingsde oynuyorum, pure warrior char valorite seti çekmişiz elimizde +15 katana, bi pure mage geldi dedi gel seni guilde alayım. tamam dedim, gate açtı gittik guild taşının yanında durman lazım dedi, gittim guild taşının yanına geçtim, kalenin duvarları ve gate taşı gidebileceğim 3 kareyi kapıyor, bu bi anda ostardından indi saldırttı üstüme ostardını arkadan da innox'u corpporu sallıyor ben hiç bi şey yapamadım hareket edemiyordum öldüm, sonra da ezik diye dalga geçti çok koydu bu olay, ilk kez buraya yazıyorum. travma yaşamıştım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 girisimci vs. isci hikayesi olmus seninkisi... uzuldum, aci bir durum. isteyim, yapcak bisi yok, paticigi arsinliyorum. cok uzgunum bu itiraf dolayisiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 copry said: mübalağ işte gözükörolasıca:)olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 geçmiş olsun .oldu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 vechi hurşidinize münevver demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aman kaçalım hocam..bekçi hurşitin eline lüverver vermişler yakalarsa sizide vurur benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sus haddini bilmez münafık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hahah.. hababam sınıfını ilk defa izlemiş ergenler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ay dur kız şurda ergenle ergen olup orta yaş bunalımımdan kurtulayım istedim , çok şey mi istedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 evet paçayı kurtardın bu yorumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sakaklarimda beyazlar var corc kulini gibi. her sabah aynada sayiyorum moralim bozuluyor. yaslanmak cok kötü bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 seele neyse de copry gibi 23-24 yaşında olup yaşlı ayağı yapanları anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 <3 ohss süper bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 eylülde 21'im copry, ona göre haaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bana ne git komşu kızına anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 komşu kızı daha ucuz ev bulmuş taşındı. yastayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yat pusuya, gelir yenisi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bug buldummu sömürüyorum acımam kız buldummu üzüyorum acımam kavga gördümmü dalıyorum acımam acımam desem bile acıyorum acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 isimden memnun degilim ve yakında is aramaya baslıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar