Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtiraf etmek istedikleriniz

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

Bir gun uyuyorum sabah 10-11 gibi faln telefon caldı ahmet mi mehmet mi birini istiyorlar yok dedim kapadım iki uc kere daha aradı sonun da sinirim bozuldu uyandım
"evet abi noldu" dedim.
karsıdaki ses abi biz haftaya sana gelelim diyorduk. cocuk hasttaneye randevu mu ne aldık faln bişeler zırvalıyor hatırlamıyorum suan bende
"gel abi benim evim senin evim" dedim neyse sonra aradan gunler gecti gene aradı bu adam haliyle ama ben unutmusum abi nerdesin hani beni alcaktın faln diyor. ben de salladım cenazem vardı ben seni tamamen unutmusun sehir dısındayim diye bi yalan sıktım tmm dedi böyle adam ustune bir de mahcup oldu biseye ihtiyacın var mı falan diyor.
böyle garip bi olay sonradan vicdan yaptım ama sonra o da gecti

bir de izmite gidecek bir turisti yanlıslıka izmire yolladım galiba emin deilim cok (istanbuldan)
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

Bir gun uyuyorum sabah 10-11 gibi faln telefon caldı ahmet mi mehmet mi birini istiyorlar yok dedim kapadım iki uc kere daha aradı sonun da sinirim bozuldu uyandım
"evet abi noldu" dedim.
karsıdaki ses abi biz haftaya sana gelelim diyorduk. cocuk hasttaneye randevu mu ne aldık faln bişeler zırvalıyor hatırlamıyorum suan bende
"gel abi benim evim senin evim" dedim neyse sonra aradan gunler gecti gene aradı bu adam haliyle ama ben unutmusum abi nerdesin hani beni alcaktın faln diyor. ben de salladım cenazem vardı ben seni tamamen unutmusun sehir dısındayim diye bi yalan sıktım tmm dedi böyle adam ustune bir de mahcup oldu biseye ihtiyacın var mı falan diyor.
böyle garip bi olay sonradan vicdan yaptım ama sonra o da gecti

yazık lan adamcağıza. hastane için gelmiş yatacak yer olarak tanıyor sandığı ama tanımadığı biri olan sana güvenmiş ve en sonunda muhtemelen otel odalarında sürünmüş hastasıyla birlikte.
Sosyal ağlarda paylaş

yol dösterme olayını ben de yapmıştım. ancak benimkinde geri dönüş olmuştu.

tatilde dayımlara geldim kaş'a. orada yarımada da bir plaj vardı. oraya gittik, dönüşte yürüyoruz. bir araba durdu. turist, bize fethiye'yi soruyor. biz ibneliğine yarımadayı göstermiştik. adam adayı dolaşıp gelmişti ve yanımızdan geçerken bize el hareketi çekmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

yazık lan adamcağıza. hastane için gelmiş yatacak yer olarak tanıyor sandığı ama tanımadığı biri olan sana güvenmiş ve en sonunda muhtemelen otel odalarında sürünmüş hastasıyla birlikte.

yazık mazık ama insan uykusundan uyandırılınca çok farklı biri olabiliyor, anlıyorum o yüzden arkadaşı
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken otostop çekerdik. 4-5 kişi olduğumuz olurdu. o zamanlar yol kenarın çoğu zaman aşağıya doğru su yolu kıvamında çukurumsu yerler olurdu. 3 kişi oraya saklanır, 2 kişi yukarda yolda dururdu. o 2 kişiyi gören masum vatandaş arabasıyla dururdu önümüzde ve daha sonra aşağıdaki 3 kişi de hücum ederdi arabaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Metrobüste karşılıklı koltuklarda oturduğumuz dişi kişilik ineceği durağa yaklaşmış ve ayağa kalmıştı ki ani bir frenle o uzun topukları ayağıma geçti, bense biraz agresif "Üzerime çıksaydın!" dedim. Ters bir bakış attı ama haksızlığından ötürü bir şeyde diyemedi. Tam o sırada biraz öncekinden daha sert bir frenle dişi kişilik tam anlamıyla üzerime yığıldı. Ben çenemi açmak üzereyken o benden önce davranıp olaya noktayı koydu; "Ne olur başka bir şey daha dileme."
Sosyal ağlarda paylaş

İnternette gazete okurken manken resimlerini gösterip "Bunlar kadınsa sen nesin, sen kadınsan bunlar ne?" diye sorup pis pis sırıtan kocam, bilgisayarı elinden alıp, görsellerde bulduğum öküz resmini gösterip, "Bu öküzse sen nesin, sen öküzsen bu ne?" diye dalga geçtiğimde bozulmayacaksın, ne var seninki şaka da benimki değil mi ama?
Sosyal ağlarda paylaş

7 aydır beraber olduğum, bir ayrılıp bir barışırken nihayet hayatımızı düzene oturttuğumuz biricik sevgilimle ilk defa başbaşa zaman geçirdik başka bir şehirde. Suit bir oda kiralamak istedi bir otelde. Odamıza yerleştik. İskambil oynadık, güldük, eğlendik, yağmurda başbaşa yürüdük sokaklarda, şarkılar söyledik bağıra çağıra, peşimize takılan yavru sokak köpeklerini besledik, sevdik... Geceyarısı olduğunda odamıza çekildik, ilk defa votka içtim. Biraz başım dönünce ''Yeter artık içme, git yat.'' dedi. Gittim yatağıma uzandım. Uyumuşum. Biraz sonra yanıma geldi, uyandım ama gözlerimi açmadım. Farketmedi uyandığımı. İlk kez yalnız kalıyorduk. Heyecanlandım, utandım, korktum. Üstümü örttü, saçlarımı okşadı, alnımdan öptü ve usulca gitti. Eski kocamdan ayrıldığımdan beri kimseyi hayatıma almayışımın nedenini merak eden ve ''Neyi bekliyorsun?'' diye soran arkadaşlarıma cevabımdır: Bunu bekliyormuşum. Sadece bunu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu akşamüstü... Otobüs kalabalık... Ayaktaydım ve bir süre sonra ister istemez etrafı süzmeye başladım. Altmış yaşlarında bir kadın koridorda, ayakta ve otobüs her hızlanmaya ya da yavaşlamaya başladığında, daha bir gayretle tutuyor ayakta kalmasını sağlayan demiri. Belli ki bu durumdan oldukça rahatsız. Hemen yanında, koltukta ise genç bir kız oturuyor. Yer vermek şöyle dursun, yüz bile vermiyor, tam bir kasıntı. Elinde de Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası kitabı. Her durakta, belki şimdi yer verir diye geçirdim içimden ama beni yanıltmadı, kıpırdamadı bile. Otobüs ineceğim durağa varmak üzereyken yavaşça yanına gittim ve usulca, katilin kim olduğunu, kimin ona yardım ettiğini bir güzel söyledim. Sonra da inip gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...