LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ehliyet almak için kurs bakınıyorum. Göztepe, Bağdat caddesi, erenköy falan çevresinde güzel sürücü kursları var mı? Astronomik rakamlar istemeyecek bir yer olsun tabi. Düzgün insanlar olsun yeter :D Bilgi verirseniz sevinirim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Selen Sürücü Kursu var ethem efendi caddesinde benim bildiğim.Erenköy.Çokta pahalı değildi.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 astronnomik rakamlar isteyemez , çünkü bildiğim kadarıyla tüm sürücü kursları aynı miktarı istiyor .[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Selen sürücü kursu kapandı galiba, yanlış mı biliyorum?[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok biraz aşşağıda selin mi selen mi ne olarak yeniden açıldı.Caddeye yakın Ethem Efendi üstünde.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bora sürücü kursu - kozyatagi[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 caddede mango var onun ustunde 1 milyarmis[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 oha ne 1 milyarı ben 200 milyona gidiyom zaten hepsi de kitaptan okuyo. ehliyet arabayı kullanmıyo ki sen kullanıyosun git herhangi birine otur 3 saat çalış tamam aldın ehliyeti[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Suanda kurts ucretleri degisiyor Sinav harci ile beraber , saglik rapor'uymus vs.. ben 400 milyon vermistim ama suanda bi arkadasim basladi 650 milyon almislar :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ethem efendi de yukarılarda minibüs caddesine doğru bi tane vardı ama galiba artık yok ethemefendi de bağdat caddesine yakın nerede var ya ehe benim ev orada ama ben bilmiorum öyle bi yer, görmedim :D.[signature][hline]uneven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 İşte ethem efendi'de minibüs caddesine yakın olan kurs Selen sürücü kursuymuş ama kapanmış. Cadde'ye yakın bir yere taşındıysa gidip araştırmak lazım. Bu ay içinde kursa başlarsam 2005 olmadan alabilirim ehliyeti umarım :D.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bugün Selin Sürücü kursuna gittim. Herşey dahil 500 milyon tutuyor. Ayrıca 2 sınavın ilk olanı Aralıkta, diğeride Ocak 8'deymiş. Adam stajyer olayından kurtulmanın garanti olmadığını söyledi :)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 arkadaslar arada kapanmadi seren (selen deil:) ) surucu kursu sadece bagdattan girince ethemefendiye soldan 1. sokagin oralara tasindi...[signature][hline]AFSden nefret ediyorum ama AFSliyim..Nasi bi celiskidir bu yaa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 minibüs caddesi üzerinde bir tane vardı yanlış hatırlamıyorsam. -bu arada laths sen turgutreis atarideki laths misin ?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 selin bi selen mi seren mi karar verin hehe şimdi o sokağın neresinde o o sokakta murat lahmacun var mesela, süperdir, ona göre bi tarif etseniz :)[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kadıköy düşünürsen görsel var.. kadıköy çarşısında fırının üst katı... eğer hala gitmediysen bi düşün istersen... oktay abi var orda, ya da ismet hoca.. mert yolladı beni dersen yardımcı olurlar hatta.... düşünürsen pm at..[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kiziltoprak surucu kursunu tavsiye ederim kiziltopraktaki is bankasinin ustunde su anda ordan ehliyet alicam insallah... valla oldukca kaliteli bir kurs ucret 450 kaat 3 taksit yapiolar hocalari falan cok basarili direksionda gerci benim biraz temelimde vardida bugun ikinci dersimde minibus yollu cadde felan fenerbahce dondum durdum ;) baya bi fink anttim aman diim anadolu yakasinda kirmizi bir peugeot 306 arkasinda kiziltoprak surucu kursu yaziosa ve kullanan da sapkali bi adamsa... uzak durun :P[signature][hline]"witness my perfection..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ben göztepede Etkin sürücü kursuna gidiyorum. daha doğrusu kaydoldum gitmiorum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar