Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanik kokusu

mikado

Öne çıkan mesajlar

Dunden itibaren basima gelen bir olay. Herhangi bir oyuna girdimmi kasadan yanik kokusu geliyor. Actim inceledim, power supply'dan gelliyor koku ve cok isiniyor.. Fan normal calisiyor ama, aklima hicbirsey gelmiyor yardimci olursaniz sevinirim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ups i kontrol et sorun oradandır, başka türlü yansa da kolay kolay duyamazsın kokuyu[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna girdiğimde falan diyorsun, ekran diyorsun, görüntü diyorsun. Ekran kartından emin misin?

Eğer kokunun kaynağıdnın power supply'den geldiğine eminsen en iyisinden bir tane ile değiştir derim. Benim başıma gelmişti power supply sorunu. Harcıyor makinayı...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamon, 10 Ekim 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
en kotusudur power yanmasi ...dikkatli ol zati cogu cin mali yalandan 300 watt...aman bos birakmaya gelmez :D

aman abi hakkaten dikkat patlarsın sonra[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Sosyal ağlarda paylaş

inceledim power suplly'dan geliyormus koku ama ekran kartida cok isiniyor ve ekran kaymaya basliyor grafikler gidiyor ? Yeni driver fln yukledim ama duzelmedi ne yapmam lazim arkadaslar yardim lutfen ?

Bu arada ekran karti ati radeon 9200 ..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

düzgün bir kasa ile iç soğutmayı akıllıca yapılandırman lazım ...

ayrıca kendi başıma geldiğinden biliyorum , power supp ta hiç sorun yokken koku geliodu ısıdan ... açtım baktım içini , silikon tabancası ile yapıştırılmış bazı parçalar ... eh sıcaktan silikon eriyo . koku ordan gelio ..

Aopen aldim zamaninda 50 $ a ...
1 sene oldu çıt yok ... bazı şeylerde cimrilik yapmamak lazim ... kasa da bunnardan biri :)

ekran karti için ekran kartinin üzerinde fan yoksa , ve takıla biliosa fan alip takabilrsin ekstradan , yada var olan fanını temizlesen iyi olur ....[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Sosyal ağlarda paylaş

Fişe takılı olmasa bile power supply'ın içini açmayın arkadaşlar. TV içi açmaya benzer bu. Uçarsınız valla![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online

[Bu mesaj Qui tarafından 11 Ekim 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 11 Ekim 2004 07:39 tarihinde demiş ki:
ayrıca kendi başıma geldiğinden biliyorum , power supp ta hiç sorun yokken koku geliodu ısıdan ... açtım baktım içini , silikon tabancası ile yapıştırılmış bazı parçalar ... eh sıcaktan silikon eriyo . koku ordan gelio ..
ahaha plastik mi lan bu silikon tabancasıyla yapıştırmışlar ahaha süper hired_gun ya o power supply ı kim yapmışsa bul o adamı onun engin fikirlerinden yararlanalım. kesin türktür bunu yapan adam zaten :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...