SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Merhabalar, Benim ikametgah üniversiteyi okuduğum şehirde şu an. İstanbula geçirmeyi unuttum, p.tesi 5 e kadar yeni bulduğum işe ikametgah belgesi vermem gerekiyor. Halledebilir miyim, nasıl hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 muhtardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Direk gidip ben ikametgahımı buraya almak istiyorum mu diyorum ? Üzerime fatura falan yok ama orada annemin yanında kalıyordum burada babamın yanında kalıyorum. Herhangi ekstra birisi gerekiyor mu yanımda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 nüfus müdürlüğünden tc kimlik no ile veriyorlar ikametgahını nerde olursan ol. yıl olmuş 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Veriyorlar derken başka bir şehirden istanbula taşıma yapacağım 5 dakikada hallolur heralde değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 klavyeye tc kimlik no girip yazıcıdan çıktı almak kaç dk sürüyorsa o da o kadar sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 valiliğe gidip 1 dk da hallediyorsun gösterdiğin yere ait bilgiler soruyorlar at hırsızı tipin varsa komşu ismi, apartman kaç katlı vsç gibi çalışıp git ewrgkhwerkjghrefdjkghsfdhjkldfgdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ooo süpermiş o zaman ya. Of ne gerilmiştim otobüste amcanın teki öteki şehirden belge yollatcan buraya ikametgahı aldırmak için falan dedi aha dedim yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 adresi sallasan bile veriyorlar nüfus müdürlüğünden yapılıyor ama bildiğim kadarıyla değişiklik muhtar yetemeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kardeş yıl 2012 o dediğin 90lardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 annenin bababın yanına yerleşeceksen aileden birinin (aile reisi de olabilir tam emin değilim bundan) imzasını istiyorlar diye biliyorum. Vekalet gibi bir olay oluyor mu bilmiyorum ama, orada bulunup imza atması gerekebilir ilgili kişinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kiracı isen kira kontratınıda götür taşındıgın adresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar