Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Dogru tanim bu mudur bilmiyorum, antetli dijital sayfa. hmm. Neyse. Durum su, normalde hazirladigimiz sayfalari onceden hazirlanmis antetli sayfalara basip istedigimiz sonuca erisebiliyoruz. Fakat ben bunu dijital ortamda istiyorum. Yani antetli PDF dosyam uzerine word de hazirladigim dosyayi dijital olarak ust uste bindirmek istiyorum. pdf i jpeg olarak kaydedip onun ustune yazmak bir secenek olarak cogu kisinin aklina geliyor evet , ama dosya boyutu gereksiz buyuyor. Ben sonucundaki dosyanin pdf olmasini istiyorum, dosya boyutunu makul tutmak, gereksiz imaj kullanmakdan kacinmak istiyorum. use this page as a basepage gibi birsey olsa ne kadar guzel olmaz miydi sanki? bilmiyorum ne kadar anlatabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Anteti word'de oluşturup, onu da bi template tipi olarak kaydetsen, default template de o olsa falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 valla antet hayli grafikli ve olculu, vector olarak ve pdf olarak var. word de dunyayi tekrar kesfetmek cok zoruma gidiyor dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Daha sonradan ayni seye ihtiyaci olanlar olabilir diye process i buraya kayitliyorum, hala daha iyi fikirler hos olurdu. simdilik kullandigim cozum Infix Pro 4.11 pdf editor kullanarak antetli sayfa ustune gerekli dokumani fixlemek seklinde. fakat hala islem istedigim kadar puruzsuz degil. Simdilik ihtiyacimi duz text ve 1-2 bullet gordugu icin burda hallediverdim. Tablo, resim ivir zivir eklemem gerektiginde latex editor de su tip i kullanarak yapmayi dusunuyorum. latex documentclass{article} usepackage{wallpaper} ULCornerWallPaper{1}{lh.pdf} begin{document} Your text on the letterhead end{document} http://tex.stackexchange.com/questions/837/pdf-letterhead-as-document-background Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ms publisher? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 şurada güzel bi tartışma dönmüş.sonuç gene latexe bağlanmış gibi.kabaca bi göz gezdirdim. http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/printing-pdf-letterhead-via-cups-699960/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 @pulkas; evet sanirim latex e kaliyor en son is. aslinda gayet pratik dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Su augmented reality olayina hastayim, fikirden cok herhangi bir yerde kullanimini gormek heyecanlandiriyor adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar