Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Challenge: Antetli dijital sayfa

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Dogru tanim bu mudur bilmiyorum, antetli dijital sayfa. hmm.

Neyse. Durum su, normalde hazirladigimiz sayfalari onceden hazirlanmis antetli sayfalara basip istedigimiz sonuca erisebiliyoruz.

Fakat ben bunu dijital ortamda istiyorum. Yani antetli PDF dosyam uzerine word de hazirladigim dosyayi dijital olarak ust uste bindirmek istiyorum.

pdf i jpeg olarak kaydedip onun ustune yazmak bir secenek olarak cogu kisinin aklina geliyor evet , ama dosya boyutu gereksiz buyuyor.

Ben sonucundaki dosyanin pdf olmasini istiyorum, dosya boyutunu makul tutmak, gereksiz imaj kullanmakdan kacinmak istiyorum.
use this page as a basepage gibi birsey olsa ne kadar guzel olmaz miydi sanki?

bilmiyorum ne kadar anlatabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sonradan ayni seye ihtiyaci olanlar olabilir diye process i buraya kayitliyorum, hala daha iyi fikirler hos olurdu.

simdilik kullandigim cozum
Infix Pro 4.11 pdf editor kullanarak antetli sayfa ustune gerekli dokumani fixlemek seklinde. fakat hala islem istedigim kadar puruzsuz degil. Simdilik ihtiyacimi duz text ve 1-2 bullet gordugu icin burda hallediverdim.

Tablo, resim ivir zivir eklemem gerektiginde latex editor de su tip i kullanarak yapmayi dusunuyorum.

latex

documentclass{article}
usepackage{wallpaper}
ULCornerWallPaper{1}{lh.pdf}
begin{document}
Your text on the letterhead
end{document}

http://tex.stackexchange.com/questions/837/pdf-letterhead-as-document-background

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...