Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Gecen sene karacigerinin buyume yapmasi sonucu bizden ayrilan doberman cinsi oglumu cok ozluyorum.. Keske hala benimle olsan yine etrafi dagitip, temizlik icin buldugum tum kadinlari bir bir evden kacirsan, finallerde odevimi yedigini hocaya anlatmaya calissam ama keske yanimda olsan :( gozlerindeki o melek bakislari sicakligini hic unutmayacagim.. Umarim sana guzel bir hayat sunabilmisimdir seni seviyorum... Her ne kadar yerini doldurmayacagini bilsemde evde bakabilecegim bi kopekcik sahiplenmek istiyorum.. Deneyimli ve konunun erbabi arkadaslar varsa evde hangi cinslerin daha rahat uyum saglayabilecegi konusunda onerilerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 başın saolsun spitz al ^^ http://www.allsmalldogbreeds.com/breeds/japanese-spitz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 seviyorsan jack russel al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sokakta ilk gördüğünü al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mortis said: başın saolsun spitz al ^^ http://www.allsmalldogbreeds.com/breeds/japanese-spitz.jpg Gercekten guzel bi kopek ancak bu kadar tuylu olmasi biraz sikintili olur gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 barınakt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Fin said: sokakta ilk gördüğünü al Evet kesinlikle ancak birincisi yavru bulmak zor cunku eve uyum saglayamaz.. İkincisi her ne kadar egitimle de ilgili olsa ev ortaminda yasayacak kopegin karakteristik ozellikleri de onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 jaffa said: seviyorsan jack russel al. Guzel tavsiye hic aklimda degldi ancak cok uygun saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 merhum ile bir fotoğrafını koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mortis said: başın saolsun spitz al ^^ http://www.allsmalldogbreeds.com/breeds/japanese-spitz.jpg LAAAKIIII :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Black_Moon said: jaffa said: seviyorsan jack russel al. Guzel tavsiye hic aklimda degldi ancak cok uygun saolun rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Black_Moon said: Gercekten guzel bi kopek ancak bu kadar tuylu olmasi biraz sikintili olur gibi geliyor bana tüy dökmüolar o kadar şöle bişey üzerine gelio fena olmaz yani http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d2/Japspitzpup.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 köpekten çok koyuna benziyo asdasdasadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 evet gerçekten birebir aynı. tam bir koyun gibi http://www.turkbesi.com/wp-content/uploads/2010/12/koyun.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mortis said: Black_Moon said: Gercekten guzel bi kopek ancak bu kadar tuylu olmasi biraz sikintili olur gibi geliyor bana tüy dökmüolar o kadar şöle bişey üzerine gelio fena olmaz yani http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d2/Japspitzpup.jpg Oyhh yerim seni!! Fikir degistirme konusunda bu kesinlikle insanda etkili olurdu :) tuyleri bu kadar uzun ve sık olmasaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tarkandakiahtapot said: evet gerçekten birebir aynı. tam bir koyun gibi http://www.turkbesi.com/wp-content/uploads/2010/12/koyun.jpg Espiri anlayisin mi bu yoksa sen gercekten ciddi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bu saatten sonra köpegim ölürse daha köpek almam onunla beraber büyüdüm ancak boyle kuş balık gibi bir noktada sabit duran bir hayvan alabilirim. Hatta karga yavrusu bulabilirsem onu beslemeyi dusunuyorum jenerasyonlarca gider işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tabii ki ciddiyim. baksana aynı: http://informedfarmers.com/wp-content/uploads/2010/10/sheep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mithat said: Bu saatten sonra köpegim ölürse daha köpek almam onunla beraber büyüdüm ancak boyle kuş balık gibi bir noktada sabit duran bir hayvan alabilirim. Hatta karga yavrusu bulabilirsem onu beslemeyi dusunuyorum jenerasyonlarca gider işte. :( zaten kendimi suclu gibi hissediyorum yerini doldurmaz biliyorum.. Yine de bi kopecik sahiplenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bu arada hic Dogo besleyen oldu mu huyu suyu nasildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 senko said: barınakt demeye gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mithat said: Bu saatten sonra köpegim ölürse daha köpek almam onunla beraber büyüdüm ancak boyle kuş balık gibi bir noktada sabit duran bir hayvan alabilirim. Hatta karga yavrusu bulabilirsem onu beslemeyi dusunuyorum jenerasyonlarca gider işte. Karganın 90-100 sene yaşadığı yalan ve şehir efsanesi, ortalama 15 sene onunda ömrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Black_Moon said: Bu arada hic Dogo besleyen oldu mu huyu suyu nasildir dogo çok masum bir ırk değil bende de rott var misal evde oluyor, doberman ile aynı karakteri hemen hemen , ama daha yumuşakbaşlı bir cins öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Karea said: Black_Moon said: Bu arada hic Dogo besleyen oldu mu huyu suyu nasildir dogo çok masum bir ırk değil bende de rott var misal evde oluyor, doberman ile aynı karakteri hemen hemen , ama daha yumuşakbaşlı bir cins öneririm Viskiyle ne maceralarimiz olmustu kesinlikle ayni fikirdeyim daha uysal bi pet olmali ancak dogo tapilasi bi yaratik onunla yasamak isterdim yine de sansimi denedim belki uyumlu bi karakteri vardir die sordum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 beagle olabilir mesela iri ırk, küçük ırk nasıl bişi istiyorsun tam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar