Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Viski'nin olum yildonumu

Black_Moon

Öne çıkan mesajlar

Gecen sene karacigerinin buyume yapmasi sonucu bizden ayrilan doberman cinsi oglumu cok ozluyorum.. Keske hala benimle olsan yine etrafi dagitip, temizlik icin buldugum tum kadinlari bir bir evden kacirsan, finallerde odevimi yedigini hocaya anlatmaya calissam ama keske yanimda olsan :( gozlerindeki o melek bakislari sicakligini hic unutmayacagim.. Umarim sana guzel bir hayat sunabilmisimdir seni seviyorum...

Her ne kadar yerini doldurmayacagini bilsemde evde bakabilecegim bi kopekcik sahiplenmek istiyorum.. Deneyimli ve konunun erbabi arkadaslar varsa evde hangi cinslerin daha rahat uyum saglayabilecegi konusunda onerilerinizi bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Black_Moon said:

Gercekten guzel bi kopek ancak bu kadar tuylu olmasi biraz sikintili olur gibi geliyor bana

tüy dökmüolar o kadar

şöle bişey üzerine gelio
fena olmaz yani

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d2/Japspitzpup.jpg

Oyhh yerim seni!! Fikir degistirme konusunda bu kesinlikle insanda etkili olurdu :) tuyleri bu kadar uzun ve sık olmasaydi
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Bu saatten sonra köpegim ölürse daha köpek almam onunla beraber büyüdüm ancak boyle kuş balık gibi bir noktada sabit duran bir hayvan alabilirim. Hatta karga yavrusu bulabilirsem onu beslemeyi dusunuyorum jenerasyonlarca gider işte.

:( zaten kendimi suclu gibi hissediyorum yerini doldurmaz biliyorum.. Yine de bi kopecik sahiplenicem
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Bu saatten sonra köpegim ölürse daha köpek almam onunla beraber büyüdüm ancak boyle kuş balık gibi bir noktada sabit duran bir hayvan alabilirim. Hatta karga yavrusu bulabilirsem onu beslemeyi dusunuyorum jenerasyonlarca gider işte.

Karganın 90-100 sene yaşadığı yalan ve şehir efsanesi, ortalama 15 sene onunda ömrü
Sosyal ağlarda paylaş

Karea said:

Black_Moon said:

Bu arada hic Dogo besleyen oldu mu huyu suyu nasildir

dogo çok masum bir ırk değil

bende de rott var misal evde oluyor, doberman ile aynı karakteri hemen hemen , ama daha yumuşakbaşlı bir cins öneririm

Viskiyle ne maceralarimiz olmustu kesinlikle ayni fikirdeyim daha uysal bi pet olmali ancak dogo tapilasi bi yaratik onunla yasamak isterdim yine de sansimi denedim belki uyumlu bi karakteri vardir die sordum saol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...