kalima Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Valla dün bu ikili ila karşılaştım Acayip heyecanlanıp önce bi kamp dolusu moba öldüm ama sonra tekrar bulup screenshotlarını çektim Quest felan da vermiyolardı ööle dolaşıyolardı Screenshot aldım ama akşam evden post edebilicem[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Nerde karşılaştın? Kaçıncı lvllar? Rexxar nasıl modellenmiş? İlerde mok'nathal ların pc race olarak konulması mümkün müdür sence?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Oyundan hatırladığım kadarı ile söyleyeyim Rexxar ırkının son temsilcisi o yüzden onun ırkını unutalım bence Rexxar Lvl70 Elite adının altında Champion of the Horde yazıyordu Misha Lvl 65 idi elite mi onu jhatırlamıyorum ama Yerini söylemek istemem Sizin keşfetme zevkinizi bozar gibi geliyor İlla öğrenmek isterim diyorsan PM at cevapliim abi[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis [Bu mesaj kalima tarafından 13 Ekim 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Belki Quest vermiyolardır ama, başka bi yerden alınan questi bitirmek için onnarla ilgili kesin bişey vardır bence.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 screenshotta gördüm. rexxar iğrenç modellenmiş bence ork gibi (yarı ork yarı ogre olması lazım)[signature][hline]Fortes fortuna aduvat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ee birde biz gorseydik ss'i ?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 rexxarın kendi kaplaması daha konmamış, geçici bi orc resmini koymuşlar üstüne, oyun çıkınca kendi kaplaması olur. misha güzel olmuş ama dev gibi ayı.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Norak ortalarda gözükmüyosun baba, sanadamı beta account çıktı yoksa?[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: mikado, 14 Ekim 2004 09:41 tarihinde demiş ki: Ee birde biz gorseydik ss'i ? buyur http://pic9.picturetrail.com/VOL294/1895250/5227621/69517882.jpg[signature][hline]There is no pie in Baghdad. The pie is lost in the desert. It cannot read a compass. It is retarded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bunun rexxarla alakası yok :D adı benziyo sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hmm saolasin yasa ama link kirik :([signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 http://pic9.picturetrail.com/VOL294/1895250/5227621/69517882.jpg[signature][hline]There is no pie in Baghdad. The pie is lost in the desert. It cannot read a compass. It is retarded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 rexxar olmuş suxxor :D düzeltirler herhalde...[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yok ben uniye geldim yeni yurda geçtim iyidir diye, ama net yok odamda henüz eheh bi ara gelcekmiş :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 iyi hayırlı olsun bakalım :), ama open betaya bekleriz senide. bugün yarın haber bekliyoruz eli kulagında open betanın. . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bir an once baslasa..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar