EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 40 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hani belki bilmyorsun diye yazayım 2 saat bedava oynayabiliyorsun "DevilSNeveRCrY donanımhaber" said: http://www.swagvault.com/activity/201110diablo3/ bu siteye gireceksin. Ortada Free Trial var. Ona tıkladıktan sonra Application Formu dolduracaksın. Dolurup yolladıktan hemen sonra sağ altta bulunan live chat kısmından Game Expertle konuşma seçeneğini seçip, gün almak istediğini belirteceksin. Epey bir süre sonra sana bir tarih ve saat verecekler. Verecekleri saat ABDye göre olduğundan üstüne 7 saat ekleyip sana uygun mu değil mi diye kontrol edeceksin. Eğer sana uygun değilse istediğin tarihi söyleyecek ve yine epeyce bir cevap gelmesi için bekleyeceksin. Eğer game expert tamam uygundur derse o günü beklemeye koyulacaksın. Sen de bu arada diablo iii clienti indirip, patchleri filan kuracaksın. Oynama saatinden yaklaşık yarım saat kadar evvel yine live chatten game expertle oyun zamanının geldiğini ve account bilgilerini istediğini söyleyeceksin. O da seni bir süre beklettikten sonra bilgileri verecek. Yapman gerekenler tamamen bunlardan ibaret. 2 saat beni kesmez diyosan keyi bulmanda gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bune ya casusluk filmi gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 haahahaha bu ne ya vize falan bile almak daha kolay resmen. görende gizli bir beta halini oynucak falan sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bende ariyorum, 200.0tl dusunuyorum pazarlık payida vardir ilgilenen varsa hemen almak isterim tesekkurler ayrıca 3-4 tane 85 olan wow accside verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 200 tlye rusa fln git kendine gel toparlan bence beta keye 200 tl ne ya şakamısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sen betayi ver ben sana rus ismarlarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 200 e rus var mı ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 O ne ya, 2 saat için mülakata mı girecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya of deliricem koskoca internette bi diablo 3 betası bulamadım lanet olsun alphasını oynadım kiralık oynadım yeter ya ne betaymıs lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 evet ama oynayabiliosun ben 2-3 yere üye oldum gunde 5-6 saat oynuyorum ama iste hepsinde farklı adam yapıorum arada bekle falan eziyet lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 araba mı alıyon la 200 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 diablo 3 keyi vereni rusa götürüyor adam oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Rusu bize getirsin, o zaman belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi bulmam lazım 1996'dan beri fanıyım taktım olanı tanıyanı varsa sevabına bi bakıversin pazarlıga cok acıgım offff nolur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sen bul ankaraadaysan harbi yollarım lan rusuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kiz olsaydin su forumda bi sansin vardi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kız deilimde cus okadarda vermem :DDD arabamı falan veriyim yarım gun 400 beygir alan gezsın hayrını gorsun ya o derece sıyırdım ha :d abı delırıcem bırı bulsun sunu lannnnn sıyırıcam az kaldı yok mu ya eyy turk mıllet cmon ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya ne parası gardaş ya insanlık ölmedi daha, bırak para pul istemiyom bi rusunu yerim işte yeter, al ahanda ID ve pass veriyorum ama millete dağıtma lütfen ID: rotbalansx1 pass: kartalkalkardalsarkardalsarkarkartalkalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya of konu yandan yedi rusu duyan yayildi deliricem :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 "bi rusunu yerim" ?? Türk Dil Kurumuna yeni bir deyim kazandirdin tebrik ediyoum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 onemli olan ruh güzelliği değil rus güzelliğidir, beta verene hem ruhu hem rusun güzeli hadiiiiiiiii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 valla 500 bile verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 300'e de satardim beklesem vs. 30 dk icinde GG'dan sattim: diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proghd3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hay... :( of bi bulamadim ya şansa bak gitmiş kaç defa baktim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar